NIEUW: PINDAHS HOCKEYSOKKEN

Hockey is zooooo’n leuke en gezellige sport! Ik heb zelf ook best lang gehockeyd -helaas veel te vroeg moeten stoppen door een blessure aan mijn knie – maar het was echt altijd zo leuk en gezellig!! Ik heb nog steeds hele goede vriendinnen die ik ken van het hockeyveld, en natuurlijk zal ik altijd een zwak houden voor deze sport. Doutzen en Oliver hockeyen nu ook, en ik hoop dat zij er net zoveel plezier aan beleven als ik heb gedaan. Tot nu toe is dit ook zo! Ze vinden het heel gezellig en leuk om te doen en gaan er graag naar toe. Zo leuk om “die kleintjes” over het hockeyveld te zien rennen. Nu we verhuisd zijn en “we” ook op straat kunnen spelen, hockey ik ook soms weer op straat. Het blijft mijn favoriete sport. Daarom ben ik misschien ook zo extra enthousiast dat ik deze blog aan het schrijven ben….over een heel leuk nieuw hockeysokken merk.

Want ook op het hockeyveld heeft de tijd gelukkig niet stilgestaan. De kleding ziet er stukken beter uit, en vooral de sokken zijn veeeeeel leuker dan lang geleden. En die sokken worden nOg leuker. Toen ik laatst het nieuwe hockeysokken merk PINDAHS leerde kennen, was ik dan ook mega enthousiast!! Mijn eerste reactie was: WAT LEEEEEUUUUK! Waar waren deze leuke sokken vroeger? Maar goed, we leven nu in 2021 en er zijn mega leuke nieuwe hockeysokken: PINDAHS!

PINDAHS is een nieuw hockeysokken label voor dames en kinderen.

Hockeysokken met panterprintjes, gave kleurtjes en met glitters! De enige hockeysokken met glitters zelfs. Recent zijn er ook mermaid hockeysokken aan de collectie toegevoegd. Te leuk toch! Verder zijn de sokken duurzaam verpakt, in duurzaam en gerecycled materiaal. Ook worden de sokken in Nederland gemaakt. Voor het maken van de PINDAHS hockeysokken wordt alleen gebruik gemaakt van de beste nylongarens met extra elasticiteit. Het voetbed van de hockeysokken is gemaakt van Polycolon. Dit houdt je voeten lekker koel wanneer jij of je kind(eren) het veld over rennen.

Speciaal voor mijn volgers en voor jullie heb ik een kortingscode geregeld: de code is KINDERMODEBLOG15 voor 15% extra kortingen deze werkt tot 6 december! De hockeysokken van PINDAHS zijn natuurlijk een heel leuk Sinterklaas cadeautje. Veel plezier met shoppen en met je nieuwe PINDAHS!

Klik hier om direct naar de PINDAHS webshop te gaan

 

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie