SANNE BLOGT: “ZOMER” VAKANTIE

Door: Sanne

De voorbereidingen zijn begonnen voor de zomervakantie, want die gaat hier toch echt volgende week beginnen! 6 weken vakantie, 6 weken geen ochtend schoolrun, 6 weken relaxen en niet op de tijd zitten dat is dan toch wel weer fijn allemaal. Al moeten wij gewoon werken, is het wel heerlijk dat er geen wekker gezet hoeft te worden voor school. En we plannen dan maar gewoon leuke dagen tussendoor met wat er mogelijk is. Wie weet samen met een vriendinnetje op dubbeldate met haar zoontje en met Benthe en mij een nachtje weg, hadden we vorig jaar al willen doen maar ja we weten allemaal dat dat anders ging.. We starten deze vakantie met de verjaardag van Benthe die wordt 7 jaar!! OMG wat gaat de tijd snel en hoe cliché dat ook klinkt het is echt waar dat besef ik me maar al te goed. Ook staat er nog een kinderfeestje op de planning in de vakantie want ja dat hoort er natuurlijk bij, iemand nog leuke tips?

Afgelopen week ben ik na een hele lange tijd weer eens uit eten geweest met een vriendin wat hebben we genoten, gelachen en vooral teveel gedronken en dat op een doordeweekse avond oeps! Ik kan je vertellen ik hou ervan 😉 Alleen de ochtend erna wanneer ik weer aan het trainen ben schieten er af en toe wat vloekmomenten door mijn hoofd, en extra zweetdruppels op mijn hoofd.. Ook staat er deze week weer een leuke shoot op de planning, een paar keer per jaar mag ik op de foto voor een heel tof damesmerk Sneakerdresses en sinds kort samen met mijn vriendin wat is er nou leuker dan dat?! Wij hebben de grootste lol samen en ik moet zeggen dat zijn de leukste foto’s hoor:) De voorpret, de twijfels, onze onzekerheden, alle plamuur die we maar door blijven smeren op ons gezicht (terwijl we dat normaal eigenlijk nooit doen) maar vooral samen zijn met een van je beste vriendinnen in deze tijden vind ik toch oprecht iets moois! Waar kunnen jullie nou extra van genieten in deze toch wel nog steeds bijzondere tijden?

Even iets anders ik merk dat ik het lastig vind de laatste tijd om mezelf en vooral jullie natuurlijk weer te inspireren, mede door het toch iets vreemde zomerweer maar ook doordat ik merk dat de meiden nu toch wel echt hun eigen weg inslaan qua kleding en in wat ze in de ochtend uitkiezen niet dat daar iets mis mee is natuurlijk ze zijn altijd even prachtig ongeacht wat ze dragen maar met name de foto’s maken dat wat moeizamer gaat hier in huis.. Dus ik ga me best zeker doen de aankomende periode om vooral mezelf weer wat rustiger te krijgen, ben op het moment nogal druk in mijn hoofd en dan komt mijn creativiteit niet echt beter tot zijn recht! Hebben jullie dat ook, dat wanneer je hoofd zo vol zit je bijna niet meer een soort van out of the box kan denken?

Anyway we maken er een leuke laatste schoolweek van, en een nog leukere verjaardag! Er wordt weer een prachtige taart gemaakt door Milou, met uiteraard een zelfgekozen thema door Benthe;) Allemaal een fijne vakantie.

Veel liefs Sanne -XO-

 

  • Tshirt Zara
  • Pakje H&M

  • Jumpsuite Zara ( oude collectie )

  • Jurk Maed for Mini ( oude collectie )

Plaats een reactie