3X DAMES MODE TRENDS MET LASCANA

Na al die heerlijke blogs vol kindermode is het nu tijd om ” aan onszelf” te denken. Nee, daar is helemaal niks ego√Įstisch aan. We hoeven niet altijd die lieve kleine schattebouten op nummer 1 te zetten he?! ūüėČ Niet alleen onze koters verdienen goedgevulde kledingkasten en gave outfits, ook wij vrouwen mogen elke dag iets leuks uit de kast trekken. En wij bieden je daarvoor graag wat fijne inspiratie. Vandaag delen wij daarom een hele leuke blog boordevol dames mode met je! ¬†Voor deze blog zijn we het online web afgestruind en op een hele fijne webshop gestuit, genaamd: LASCANA. Deze mooie shop speciaal voor dames heeft een zeer ruim assortiment. Wat vind je er dan zoal? Je vindt er dus ruime keuze uit badmode, kleding, lingerie, nachtkleding, schoenen en accessoires √©n sportkleding. LASCANA is vandaag iig onze grote bron van dames mode inspiratie geweest. Bij het surfen over deze shop, krijg je gewoon zin om een nieuwe outfit te shoppen! Maar waar te beginnen? Er is zoveel leuks… Vaak zijn trends een fijn startpunt vanwaar uit je je keuzes kunt gaan maken. Trends kunnen je aanspreken of totaal niet, maar ze geven vaak wel houvast.¬†In deze blog willen wij daarom 3 zomer mode trends bij je onder de aandacht brengen. Lees je gezellig mee?

Printed dresses
Wij bij Kindermodeblog zijn natuurlijk altijd al dol op printjes. Maar gelukkig zijn printjes nu ook helemaal on trend. We denken dat vrolijke printjes het ultieme antwoord zijn op de vrij sombere tijd die achter ons ligt. Er mocht natuurlijk niet zoveel, we zaten veel binnen en in lockdowns. We mogen nu gelukkig steeds meer, en we gaan weer met z’n allen naar buiten. Op pad, naar het terras, naar familie. Kortom: we mogen weer gezien worden. Deze situatie vraagt om veel vrolijkheid, dat we dus ook in onze¬†kledingstyle terug zien. Hoewel we printjes terug zien in alle soorten kledingstukken, gaat onze aandacht in het speciaal uit naar printed dresses. Wat zijn ze gaaf en wat zullen veel dames deze zomer stralen in zo’n prachtige jurk. Hier twee gave jurken die wij jullie willen tippen!Comfy Chicque

Tijdens de corona crisis is het heel normaal geworden om in een jogging pak door het leven te gaan. Wij hopen dat deze trend niet voorbij gaat, wij worden hier namelijk heel blij van! Nu we weer meer op pad gaan, zal deze modetrend iets meer¬†overlopen in normale kleding, maar we zullen zeker een combinatie van deze “twee werelden” blijven zien. Denk hierbij¬†bijvoorbeeld een mooie joggingbroek,¬†afgestyled met een nette colbert. Dat noemen we nou nog eens comfy chique!

Pretty Pink
En deze trend mag je deze zomer echt niet missen hoor: Pretty Pink. Roze is een van de modekleuren die echt de boventoon voert. Ook bij LASCANA hebben ze hele gave items in deze super vrolijke kleur. Wij hebben er alvast een paar voor je geselecteerd. Welke is jullie pinky favoriet?

Plaats een reactie