3X TRENDS OP EEN RIJ

Ieder seizoen zien we verschillende trends voorbij komen en vandaag lichten we er graag 3 voor je uit! Deze deze trends zijn voor zowel voor jou als voor je zoon/dochter helemaal leuk!

TREND 1 | Oversized
Deze trend is voor jou lekker makkelijk, want je kunt ‘m zo uit de kast van manlief toveren. Een oversized sweater of grove knit, blouse of denim jacket mogen dit seizoen niet in jouw garderobe ontbreken, maar verdienen ook zeker een plekje in de kast van je kind. Deze trend is zowel jongens als meisjes op het lijf geschreven en wie denkt dat het er slonzig uit ziet heeft het mis! Het is comfort van het hoogste niveau en dan ook nog eens op een stijlvolle manier. Wat wil een mens nog meer? Deze trend mag zó copy-paste in de kast van jouw zoontje of dochtertje belanden.

  1. Trui Repose AMS
  2. Jeans Zara

TREND 2 | Floral
We zetten de bloemetjes buiten dit seizoen, want de flower power tijd is terug (in de modewereld dan). De bloementrend zien we al langere tijd voorbij komen en mag ook deze zomer weer volop gedragen worden. We zien prints met tropische bloemen en planten, maar ook de borduursels zijn een feit. Met deze kleurrijke trend heb jij je dosis vrolijkheid voor vandaag ook weer binnen. Hé hé, wordt dat bloemetjesgordijn van oma toch nog een keer hip 😉

  1. Kimono jas Zara
  2. T-shirt Mini Rodini

TREND 3 | Pantalons
De pantalon is terug van weggeweest en is hotter dan hot. Nog zo’n heerlijke trend die in de categorie ‘comfortabel’ valt. Het imago van een nette broek heeft de pantalon trouwens allang niet meer, waardoor deze trend ook perfect is voor kinderen. Deze zomer dragen we er een sneaker onder voor een sportieve look, maar met warme temperaturen grijpen we toch het liefst naar een luchtig sandaaltje. Een voordeel van de pantalon is dat je ‘m eindeloos kunt combineren want werkelijk alles staat leuk bij deze broek. Dus haastje-repje naar de winkel want de pantalon is met stipt dé must have voor dit seizoen.

  1. Pantalon geruit Bobo Choses
  2. Pantalon gestreept Ruby Tuesday

Welke van deze 3 trends vind jij het leukste? En voor jezelf?

Bekijk hieronder ook de laatste trend update video van Free:

Plaats een reactie