VAN WINTERJAS NAAR ZOMERJURK EN ALLES DAAR TUSSENIN

Door: Sanne

Van winterjas naar zomerjurk en alles daar tussenin.
Door de hagelbuien heen gefietst vanmiddag om de kinderen van school te halen, liepen we vrijdag nog heerlijk in het zonnetje leuke foto’s te schieten van wat toffe nieuwe zomeroutfits. Mijn vriendin belde me vd week ze had een shopafspraak bij de Zeeman en lief als ze is stuurt ze mij wat foto’s door van hele leuke pakjes en of dat iets voor mijn meiden zou zijn. Jaaaa dat was het zeker en lekker low budget, ook weleens leuk hé! Ik hou ervan om dit te combineren met mooie duurzame merken, dat vind ik echt een sport;) Hoe doen jullie dat, ook weleens een uitschieter in de portemonnee voor een mooie eyecatcher gecombineerd met toffe budgettoppers? Over budgettoppers gesproken even serieus, in de foto’s onderaan zien jullie het jeans tuinbroekje van Juun die ik afgelopen week in de sale scoorde bij de Hema, ik moest daar foto’s ophalen en moest daar dus een afspraak voor maken en ja wat doe je dan als je 20 minuten vrij mag rondlopen in de Hema? Even snel een rondje doen en kijken of je nog wat leuks kan scoren.. Check de foto van Juun voor het toffe pakje, ik hou van tuinbroeken en jumpsuits voor de kids en deze was niet te doen leuk! Ik weet niet zeker of die bij de meiden of de jongens afdeling hing, maar ik vind ‘m tof!

Afgelopen weekend stonden de meiden en ik weer eens samen in de keuken, het weer was wat regenachtig en  triest dus gingen we weer heerlijk bakken en een cake is het geworden versierd door de meiden zelf.
(lees een half pak hagelslag, sprinkels en vooral veel heel veel zoetigheid) de tandarts zou trots op ons zijn! En hoewel het aflikken van de spatels en de vingers zo’n 40 keer in de beslagkom zijn beland zijn de tandjes weer keurig gepoetst die avond en moeten we maar denken dit doen we ook niet elke dag..?!

Oh dit moet ik even delen ik lag helemaal in een deuk toen ik vd week een artikel onder me neus kreeg en mezelf zo zo zo erg herkende, stiekem was ik blij dat ik dus niet de enige ben die hier mee te dealen heeft! Het ging over hoevaak kinderen hun moeder gemiddeld iets vragen op een dag, het kwam neer op 1 vraag in elke 4 minuten in de tijd dat je kind wakker is…!! Dus moeders het is overal hetzelfde haha:) En echt af en toe denk ik ook serieus jongens, SERIEUS?? Maar hey het is niet voor niets dat Juunes nog steeds geen papa zegt, maar ook hem gewoon mama noemt..? hahah!!

Over Juunes gesproken wat een grappig kind is hij;) Niet normaal, de hele dag wilt hij het liefst dansen op Snollebollekes ( lekker pedagogisch verantwoord ook:) en zodra ik een ander nummer op zet wordt hij boos en MOET die weer terug naar Links Rechts, dit afgewisseld met De pieten sinterklaas move waar hij overigens de hele choreografie van kent ( kan ook niet anders met die twee zussen naast zijn zij ) Hilarisch!

Leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben deze week, dank je wel! Heb een fijne week en blijf elkaar inspireren!

Veel liefs Sanne 

 

  • Salopette HannahShares
  • Tshirt Zara

  • Top en short Zeeman

  • Tuinbroek Hema
  • Sweater Zara
  • Sneakers Adidas

Plaats een reactie