KINDERKLEDING SHOPPING

Ik heb alvast een goed shopping rondje gedaan bij onze nieuwe webshop van de week op Kindermodeblog! Wie gister op mijn stories heeft gekeken (of vandaag, maar dan moet je wel snel zijn!! #ietsmet24uurOnline ) zag een aantal hele toffe Sale items voorbij komen van de webshop en kinderwinkel uit Apeldoorn: HedgehogandDear. Ook van de nieuwe collectie word ik heeeelemaal blij!! In deze shopping zie je – als het goed is 😉 – vele combinatie mogelijkheden! Kom je er toch niet helemaal uit en heb je styling advies nodig? Dan mag je mij natuurlijk altijd een “Dee-Emmutjuh” sturen. Have fun today!

1. Sweater Maed for Mini
2. Longsleeve Scotch R’ Belle
3. Sjaal Nixnut
4. Hoody Repose
5. Joggingbroek Repose 
6. Hemdje Sproet & Sprout
7. Legging Maed for Mini 
8. Schoenen Mockies

Tags: , ,

Plaats een reactie