INSPIRATIE VOOR “THUIS” KLEDING DEEL DRIE

Door: Sanne

Heerlijk ik heb de laptop even voor mezelf, het is serieus tossen in huis wie wanneer de laptop nodig heeft. Vanaf deze week heeft de oudste online les drie keer per dag, dus je begrijpt waar de prioriteiten liggen. Dan heb ik gelukkig de middelste die vooral veel filmpjes vanuit school kan kijken met knutsel instructies en zet ik dan maar even met koptelefoon op mijn telefoon. Tadaa opgelost alleen kan moeders niet verder werken aan haar blog..
Het goede nieuws ( als ik het hardop zeggen mag ) de kinderen gaan waarschijnlijk vanaf volgende week weer naar school, dat is beter voor iedereen! Voor de kindjes dat ze weer heerlijk met hun vriendjes en vriendinnen kunnen zijn, de structuur van school weer terug hebben. En voor de ouders dat we weer wat werk kunnen verzetten in deze tussen tijd. Want pff het is pittig zo af en toe in huis vind ik!

Maar goed genoeg hierover;) De nieuwe collecties blijven binnen druppelen woehoeeeeee! Genieten met een grote G! Of ben ik de enige die dit zo ziet haha;)? Door de sluiting van ons bedrijf en nu de tweede lockdown ben ik wel anders in mijn kast gaan kijken en in die van de kinderen en merk ik dat er minder impulsieve aankopen gedaan zijn, dat is dan weer positief maar ergens mis ik de feeling van de kleding die in de rekken hangt bij de winkels. Het voelen van de materialen het voelen van bepaalde stijlen die ik bij elkaar wil matchen. Hebben jullie dit ook? Of ben ik echt raar..? Ook ben ik weer aan de slag gegaan met de meiden om leuke setjes te maken en op de foto te krijgen voor jullie. Dat vrolijkt de boel toch weer meer op hé als je jezelf lekker aankleed, merk ik bij mezelf ook dus daar wil ik zeker mijn energie in steken. Heerlijk hoe Benthe steeds wat meer veranderd in smaak en beetje bij beetje bepaalde dingen fijner vind zitten of ook oprecht mooier gaat vinden, serieus bijzonder hoe dat werkt. Om Eden moet ik soms zo lachen die loopt het liefst de hele dag in haar Mega Mindy pak of als Piet, zij is echt de clown van de familie hoor;) met ontzettend veel humor dat dan weer wel! Waar ze as we speek een nummer inzet van Sinterklaasje en haar zus & broertje volle bak met haar mee gaan op de dansvloer, krijg ik een glimlach op mijn gezicht vanachter mijn computer. Maar wacht het is alweer over, iets met niet met en niet zonder elkaar…

Ik heb geprobeerd met verschillende accessoires de outfits wat af te stylen en voor volgende week heb ik voor de kleine man ook wat leuke sets klaar liggen, die gaat als guapo Juunes back to de opvang hoor;) foto’s volgens snel! Hebben jullie nog leuke voorkeuren die je graag ziet terugkomen in mijn blog? Let me know! Lieve allemaal blijf elkaar inpsireren, en super leuk als je een berichtje achterlaat;) 

-XO- Sanne

 

Love deze look 

 • Knitted trui Maed for Mini
 • Jeans Wide Leg Zara

 • Jurk Maed for Mini ( preloved )
 • Kniekousen, schoenen Zara
 • Muts C&A

Onze leopard lover, helemaal gestyled by Eden.

 • Legging Maed for Mini
 • Bodywarmer Alwero
 • Shirt H&M
 • Oorwarmers Zara

 • Skinny jeans Zara
 • Tuniek/Jurk Maed for Mini
 • Muts H&M

 • Skinny jeans Zara
 • Vest en shirt H&M

 

2 Reacties

 • door Marianne
  Posted 2 februari 2021 12:27 0Likes

  Weer heel leuk gedaan Sanne, mijn complimenten.👏❤️❤️

  • door Sanne_Blogt
   Posted 2 februari 2021 19:29 0Likes

   Dank je wel, heel lief van je!

Plaats een reactie