DR MARTENS SUPER SALE

Als ik een aantal schoenen merken zou moeten noemen met kinderschoenen die ALTIJD goed zijn, lees gewoon hartstikke tijdloos en ze blijven hip, dan denk ik al gauw aan All Stars, Pumaatjes, New Balance én aan Dr. Martens! De schoenen van Dr. Martens blijven toch wel een van mijn favoriete schoenen merken voor kids. En heel tof ook voor dames. Bij Little Legends hebben ze een zeer uitgebreid assortiment met Dr. Martens en deze zijn nu ook nog eens in de SALE! Daarom wil ik je deze tip echt niet onthouden als trouwe lezeres van Kindermodeblog, jij moet dit gewoon weten! Ik heb ter inspiratie een paar schoentjes van hun site geplukt én wat oud beeldmateriaal uit mijn eigen foto collectie! Doutzen en Oliver, en ikzelf hebben namelijk ook al heel wat paartjes versleten. En ik heb er denk ik wel honderden kids mee gestyled. Geen grap. En ze blijven gewoon leuk! Je styled er elke kids outfit mee af. Dus ik zeg, rennen naar Little Legends! Op je blote voeten, en met een paar nieuwe schoenen naar huis. Ja dit allemaal wel denkbeeldig, want Little Legends is een webshop, hihi 😉

Klik hier om naar de Dr. Martens SALE te gaan

Tags: ,

Plaats een reactie