WAT IS JOUW FAVORIETE KLEDINGSTUK?

Door Sanne:

Let’s go outside!
Dat was het motto hier in huis de afgelopen week en dat hebben we geweten. Wat een heerlijkheid in het bos, in de natuur lekker allemaal een frisse neus halen en lekker ravotten. Dat betekend ook regenlaarzen aan, jas aan, muts op en go with the flow. Uiteraard zijn er ook de nodige cakejes gebakken, knutsels gemaakt, werd er bij elkaar op de kamer gelogeerd en hebben we lekker genoten van de ochtenden zonder schoolrun! Hoe is jullie weekje herfstvakantie geweest?

En ik heb niet stil gezeten de afgelopen weken, ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mijn liefste bezigheid waar gemaakt. Ik ga samen met twee lieve fotografen een minishoot dag organiseren, sterker nog de dag zit al helemaal volgeboekt woehooeeeeee!!! Ik ga lieve kindjes kleden en hun mama’s ook, de locatie voorzien van toffe meubeltjes, kleden en toffe elementen. Echt ik ben zo blij, en even wat nieuwe energie LOVE IT! Hebben jullie ook van die dromen die dan maar in je hoofd blijven spoken? Ik zeg gaan met die banaan.. Nou dat was weer even het inspirerende stukje haha, back to normal nu. Oh nog meer groot nieuws…. tromgeroffel!!!…………

Onze Juunes loopt tadaaaaaaaaa ik was vergeten hoe schattig dat ook alweer was, waggelend met een zijn pamperkontje. En wat maakt dat de kleding nog leuker hé, vinden jullie ook niet? Toch een leuke bijkomstigheid;)
Juunes draagt veel leggings met lekkere oversized truien en gecombineerd met toffe sneakers. Ik hou ervan, dragen jullie zoontjes ook leggings of vind je dat echt een no go..?
Waar ik ook echt heel erg van hou zijn salopette, dit kan weleens een lievelingskledingstuk van me zijn?! En ook dit staat natuurlijk veel toffer als een kind loopt. Lekker stoer, op verschillende manier te combineren, en lekker eigenwijs vind ik het altijd staan. Wat hebben jullie als lievelingsstuk? En waarom?

Ik ga proberen wat meer foto’s te maken deze week want dat is er een beetje bij ingeschoten afgelopen weken.Heel veel liefs voor jullie, hopelijk hebben jullie weer met een glimlach mijn blog gelezen. Je mag me komen volgen, lijkt me leuk ! En een reactie is altijd tof;)

-XO- Sanne 

  • vestje C&A

  • Salopette Phil and Phae
  • Blouse Maed for Mini ( oude collectie)

  • Maillot Silly Silas
  • Knitted trui Maed for Mini (oude collectie)
  • Hoed C&A

  • Bodywarmer Alwero
  • Legging Hema

 

Plaats een reactie