NIEUWE COLLECTIE SHOESME

Hi! Wat leuk dat je er bent. Misschien had je het al doorgehad, maar door persoonlijke omstandigheden (die ik op mijn Instagram gedeeld heb) kwam er even wat minder content online op Kindermodeblog. Jullie hebben dus nog een aantal fijne nieuwtjes en nieuwe blogs van mij tegoed! Ook de inspirerende blogs van het gastloggers-team op Kindermodeblog, zullen gauw weer online komen. Hoewel ik het de komende weken zeker nog wel wat rustiger aan ga doen, vind ik het ook heel fijn om weer met Kindermodeblog bezig te zijn en jullie van nieuwe kindermode inspiratie te voorzien. Drie weken geleden deed ik een leuke shoot, waarbij ik hele leuke outfit en schoenen inspiratie op de plaat heb gezet. Houdt mijn Insta en Kindermodeblog goed in de gaten….! Aankomende week zal er vooral veel focus op schoenen liggen….want er is op dat gebied nou eenmaal heel veel leuks te delen met jullie….en ik trap vandaag af met de nieuwe collectie van Shoesme!!! Die mega leuk is! Lees en kijk je gezellig mee?

Omdat de nieuwe collectie al een paar weekjes online staat, vraag ik me allereerst even af, heb jij al een kijkje genomen bij op de webshop van Shoesme? Of misschien heb je zelfs al een nieuw paar Shoesme schoenen aangeschaft? Vertel!! Ik ben heel benieuwd!

De nieuwe wintercollectie van Shoesme staat in ieder geval online, en ik ben mega enthousiast! De collectie heeft de vertrouwde Shoesme uitstraling, maar er zijn wel een aantal hele toffe, vernieuwende modellen toegevoegd. Met de nieuwe collectie kunnen kinderen iig zeker weer lekker door de bladeren rennen en in de plassen springen. Dus kom maar op met de herfst!

Naast de mega toffe nieuwe sneakers en laarsjes met veel glitters is ook de animal print dit seizoen weer volop van de partij. Het moet gezegd worden: de animalprint blijft toch wel de grote trendsetter op mode en schoenen gebied! Ook Shoesme is al jaren fan van een goeie animalprint en dat is zeker terug te zien in de nieuwe collectie. Oooooh kiezen wordt lastig… zoveel leuks!!

Dus mijn tip, ga snel even een kijkje nemen, en kies (samen met je zoon en/of dochter) je favoriete schoen. Ik zal de komende tijd ook mijn favoriete schoenen delen hier! (Inclusief styling tips) Ohja, nog even goed om te weten voor alle mama’s met “echte” kleintjes….De eerste schoentjes van Shoesme zijn gericht op het leren stappen en lopen. De schoentjes hebben vaak een stootneus of een kruiprand. En voor de grotere kids heeft Shoesme mooie sneakers of laarzen die gemakkelijk aan en uit kunnen doormiddel van de ritssluiting. Ik kan je uit ervaring zeggen: daar ga je heel blij van worden! 😉

Style je outfit af met een paar coole sneakers of laarsjes. Laat je weten welke jouw favoriet zijn?


 

Tags: , , ,

Plaats een reactie