ZO MAAK JE DE MODEFOTO’S PERFECT!

Bij het woord rode loper denk je meteen aan een hele bijzondere gelegenheid. Een premiere, een opening, een ceremony, een jubileum, een themafeest of bijvoorbeeld een school musical. Je denkt ook al snel aan mooi gestylde sterren, bekende celebrities en andere mooi aangeklede / gestylde mensen. En natuurlijk gaan er soms ook kinderen over de rode loper, die eruit zien om door een ringetje te halen. Wanneer je over de rode loper gaat, doe je dat natuurlijk wel in style. Als je naar een event gaat waar de rode loper is uitgerold, wil je natuurlijk extra uitpakken! Het is tijd om te shinen. Voor kinderen die over de rode loper gaan, hebben wij daarom een aantal styling tips. Lees je mee?

Tip 1: Kies altijd voor een feestelijke en chique outfit. Je gaat namelijk niet elke dag over de rode loper, dus je mag flink je best doen. Voor een meisje kies je een mooie jurk of een gave rok en top. Kies voor een jurk of rok met een mooie strik, of juist een glittertje erin. Voor jongens is een mooi pak heel erg gaaf. Of als een pak net een tikkie teveel is voor jouw zoon, kun je een coole outfit ook heel gaaf afstylen met een colbert jasje. Deze kun je prima combineren op een nette jeans, maar door zo’n net jasje hebt toch al wel meteen dat ” wow” effect. Combineer een mooie witte blouse of polo onder en je zoon is rode loper proof.

Tip 2: Schoenen maken je outfit! En een rode loper en een mooie schoen, is als 1 plus 1 is twee. Kies allereerst een schoen die lekker zit, maar die ook een feestelijke uitstraling heeft. Toevallig zijn metallic details heel erg in de mode, dus hier kun je op dit moment goed van profiteren. De keuze is reuze.

Tip 3: Laat je zelf zijn of haar kind outfit kiezen!
Een rode loper event gaat vaak gepaard met de nodige spanning. Juist dan is het nog belangrijker om iets aan te trekken waar je je lekker in voelt. Dit geldt zeker voor kinderen. Laat daarom je kind zelf bepalen wat het aantrekt. Een beetje sturen mag zeker, maar je kunt pas echt shinen als je je op je gemak voelt.

Vergeet niet te genieten en mooie foto’s te schieten! 😉

Plaats een reactie