25X JONGENS KINDER WINTERJASSEN

25X KINDER WINTERJASSEN

Wat leuk dat je er weer bent!! Vandaag hebben we een lijstje met jongens winterjassen voor jullie klaargezet! Yes, we dachten laten we in 2020 de rollen eens omdraaien en een keer beginnen met de boys! ūüėČ Houdt Kindermodeblog goed in de gaten, ergens volgende week verschijnt onze top 25 meisjes winterjassen!

Een winterjas is een onmisbaar item in de garderobe van je kind. Jouw zoon of dochter draagt deze jas, als je voor één jas kiest, elke dag. Dus de jas mag echt wel een gaaf item zijn.

Waar kun je nu het beste op letten bij de aanschaf van een winterjas, want zoals ik hierboven al zei, de jas wordt dagelijks gedragen, dus het is dan wel zo prettig als je direct een goede aanschaft!

  1. Koop een winterjas op de groei, dus wat ruimer. De winter duurt lang, normaal gesproken dan, maar je weet het nooit tegenwoordig. Dus je hebt de jas echt wel nodig tot misschien wel eind maart. Een winterjas is toch altijd wat prijziger, dus om halverwege  de winter een nieuwe te moeten kopen, omdat deze te klein is geworden, is natuurlijk niet tof! Goed nieuws: een ruim zittende winterjas, is helemaal hip! Hoe test je dit nu goed? Even de armen uitstrekken, als de jas ruim over de polsen valt is deze aan de grote kant, dus helemaal prima!
  2. Wanneer je denkt dat de kleur van de jas misschien in de winter het koppie van jouw zoon of dochter wat bleekjes maakt, laat dat de keuze niet be√Įnvloeden. Je kunt er altijd een sjaal bij kiezen die wat meer kleur in het gezicht geeft en die past bij de jas. Vaak zijn dit heldere frisse kleuren!
  3. “Die geweldige jas is zo leuk, maar totaal niet handig in de regen”. Dit is een goed punt, maar ons advies, neem toch die fake fur of teddy jas en koop er een budget “regen winterjas” bij. Of je doet het andersom, een wat duurdere winterjas die water- en winddicht is en voor de andere dagen een fake fur of teddy jas erbij. We kunnen natuurlijk niet bij jou in je portemonnee kijken, dus dit is een echte tip, je kan er wat mee doen, maar het hoeft niet ūüėČ

Wil je meer weten over de jassen die we hieronder hebben verzameld voor je? Dan kun je het beste de vraag direct stellen bij webshop of het merk. Wil je iets weten over de styling, reageer dan hieronder, of via de mail? En je kan natuurlijk altijd een berichtje op FB of Insta voor me achterlaten! We zijn sowieso benieuwd naar jouw favoriete jas! Superleuk als je een reactie achterlaat.

#1 Scotch & Soda (Kixx)

#2 Wheat (Alex and Alexa)

#3 Tocoto (Alex and Alexa)

#4 Tiny Cottons

#5 Lindex 

#6 Kuling (Alex and Alexa)

#7 Rylee + Cru (Alex and Alexa)

#8 Tiny Cottons 

#9 Mini Rodini

#10 Bobo Choses (Alex and Alexa)

#11 Bobo Choses (Alex and Alexa)

#12 Scotch and Soda (Kixx)

#13 Mini Rodini

#14 Tiny Cottons

#15 Mini Rodini

#16 Ralp Lauren (Alex and Alexa)

#17 Tiny Cottons 

 

#18 Bobo Choses (Alex and Alexa)

#19 Tiny Cottons

#20 Scotch & Soda (Kixx)

#21 Zara

#22 H&M

#23 Beau Loves (Alex and Alexa)

#24 Calvin Klein (Kixx)

#25 Tommy Hilfiger (Kixx)

Welke jas is jouw favoriet?

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie