DIT IS DE OUTFIT VAN GUUSJE

Zelfs in de zomer weten we soms niet wat we van het weer kunnen verwachten. De ene dag zit je binnen omdat het regent, de volgende dag zit je alweer in de zon op het terras. Gelukkig heeft Guusje nog geen kleding dilemma’s: zij weet zich te kleden op ieder scenario in stijl! Een lief zomerrokje combineer je toch gewoon met een stoere grote sweater van Zara? De rok die Guusje hier draagt is van een van onze favoriete Spaanse kinderkleding merken, namelijk Picnik Barcelona! Combineer hem als Guusje met een trui en lange sokken, of juist met een lekker luchtig zomers bloesje en sandaaltjes wanneer de zon weer schijnt. De leuke slippers die Guusje hier draagt zijn van het hippe Maison Mangostan (oude collectie, maar check ook zeker even de nieuwe collectie). Wij dromen nog even weg bij deze outfit van Guusje!

Hoe bereid jij jouw garderobe voor op de Nederlandse zomer?

Bekijk hier de rok van van Picnik Barcelona die Guusje hier draagt

Tags: , ,

Plaats een reactie