DIT IS DE OUTFIT VAN GUUSJE

Tadaaaa! Zie hier stoere Guusje in haar te gekke outfit. We kunnen je verzekeren dat je met deze outfit écht de blits maakt in de speeltuin. En gelukkig is deze gave look dus helemaal speel-proof maar ook zeker geschikt voor een middagje naar de stad of naar een verjaardag. Door de coole combinatie met het metallic broekje krijgt de outfit een luxe uitstraling en vergeet je helemaal dat deze sweater en shorts het comfort van een joggingoutfit hebben. Als een echte fashionista kan Guusje vandaag haar outfit showen! En stel je voor hoeveel andere leuke combi’s te bedenken zijn met dit flitsende broekje en heerlijke sweater?

Ben jij ook fan van de outfit van Guusje?

Neem hier een kijkje om de outfit van Guusje te vinden bij Zara

Het tasje van Guusje kun je hier vinden bij Susan Bijl!

Tags: , , ,

Plaats een reactie