TIP: SALT WATER SANDALS

TIP: SALT WATER SANDALS

Sandalen, misschien heb je al lang een paar sandalen gekocht voor je zoon en/of dochter, maar deze sandalen tip, wilden we toch even met je delen! Zeker met deze hittegolf die eraan komt, hij gaat ook echt lang duren schijnt….dus deze sandalen zijn dan een must!
Want ken je de sandalen van Salt Water al? Deze unisex sandalen zijn wat vintage en zeker een aanrader voor modeliefhebbers ( en dat zijn jullie!!).
In Amerika zijn deze sandalen al jaren een trend, logisch want ze zijn stoer en ze kunnen ook nog gebruikt worden als waterschoenen. Daarnaast zijn ze gemaakt van de beste materialen en daarmee zijn de Salt Water sandalen duurzaam, functioneel en zeer comfortabel!
OH en dan kunnen ze ook nog gewoon gewassen worden in de wasmachine op een koud programma, dat wil je toch? Ze zijn verkrijgbaar bij Little Legends voor baby’s, kinderen en vrouwen (Ja, dat wordt twinnen!!)

Hieronder hebben we een aantal modellen voor jullie op een rijtje gezet! We zijn benieuwd of jullie net zo enthousiast van deze sandalen worden als wij!

 

#1 Salt Water – Sweetheart

#2 Salt Water – Surfer Claret

#3 Salt Water – Surfer Rose Gold

#4 Salt Water – Swimmer

#5 Salt Water – Premium 

#6 Salt Water – Premium Red

#7 Salt Water – Seawee

We zijn welk paar jouw voorkeur heeft! We lezen het graag hieronder, of natuurlijk op Insta of FB!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie