DIT IS DE OUTFIT VAN JENTE

Let the sun shine! Jente is het zonnetje zelf: met haar brede, vrolijke lach en haar outfit net zo vrolijk en zonnig, maakt ze iedereens dag goed. Het zonnige vestje is van One Day Parade (spoiler alert: te vinden in de sale bij Kixx-online) en fleurt zonder enige moeite iedere outfit op! Jente draagt het vestje vandaag gecombineerd met een lief kort broekje en hemdje van het Spaanse merk Picnic Barcelona, een merk dat wij al vaker op Kindermodeblog in de spotlight hebben gezet om hun speelse ontwerpen waar je blij van wordt! Jente is helemaal klaar voor een nieuwe leuke dag in haar zonnige look!

Word jij ook zo blij van deze outfit?

Haal hier de zomer in je bol met het zonnige vestje van Jente.

Het vrolijke hemdje en broekje van Picnik Barcelona vind je hier!

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie