KEK BLOUSJE VOOR DE BOY!

Rein komt voorbij lopen *coole theme song speelt af*. Ja jullie zijn het vast met ons eens, Rein ziet er vandaag te cool uit in deze outfit! Alsof hij de hoofdrolspeler van een gave actie show is! – Bad guys opgelet want hij zet de achtervolging in vanuit zijn racewagen. Wat kids ook met elkaar spelen; is het verstoppertje, tikkertje, hutten bouwen of een stoer James Bond verhaal, in deze outfit is het allemaal geen probleem. De stoere jeans van de Zara is naast comfortabel lekker stevig en de luchtige bloes van Scotch is niet alleen supergaaf, maar ook heel comfi en speelproof! En hebben jullie die gave onderwater print al gespot op de bloes? Dat is toch om hebberig van te worden…

Matcht deze bloes bij jouw good guy?

De gave bloes van Rein shop je hier!


Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie