DE 10 LEUKSTE SANDAALTJES

Gelukkig is het weer wat lekkerder dan vorige week en kunnen we hier en daar het zonnetje weer in! We hebben de 10 leukste sandaaltjes voor jullie geselecteerd, perfect voor de komende zomerse maanden. We worden helemaal vrolijk van de leuke printjes en mooie kleurtjes. De mooiste stappers, die ook nog eens lekker zitten. Want comfort is alles, helemaal voor onze kleintjes die er eindeloos op moeten kunnen spelen. Suède, leer, of klassieke waterschoentjes van siliconen, maar dán hip.. Welke sandaaltjes zijn jouw favoriet?

 

  1. LAB SANDALEN-LITTLE LEGENDS
  2. THELUTO-LITTLE LEGENDS
  3. DEVELAB SANDALEN-LITTLE LEGENDS
  4. SHOESME-SHOESME
  5. SHOESME-SHOESME
  6. SHOESME-SHOESME
  7. SHOESME-SHOESME
  8. LIEWOOD-I LOVE SPEELGOED
  9. ZARA KIDS-ZARA
  10. ZARA KIDS-ZARA
Tags: , ,

Plaats een reactie