SALE MUSTHAVE: DIT PAKJE VAN MARE!

Vandaag spotten we Mare in deze mega leuke outfit van het toffe kinderkleding merk One Day Parade. Een stapje naar links, een draai naar rechts… en pirouette! Mare krijgt spontaan zin om te dansen in dit hippe zachtroze pakje met vrolijke visjes print. En wij snappen dat: want naast dat dit zomerse playsuit er super snoezig en tegelijkertijd cool uitziet, brengt het comfort wat we van One Day Parade gewend zijn, ook de nodige good vibes met zich mee! Wij hebben Mare d’r outfit gestyled met een rieten hoedje, chunky sneakers en hoge sokken. Een zomer vol spelen, springen en dansen gegarandeerd!

Hoe zou jij dit superleuke playsuit stylen?

Ontdek hier het jumpsuit van One Day Parade in de sale van Kixx-online

Ontdek hier het jumpsuit van One Day Parade in de sale van Kixx-online

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie