NEDERLANDSE ZOMER

Door Annelieke:

Oooh wat waren wij toch verwend een paar weken terug met die heerlijke zomerdagen, en wat zijn deze herfstachtige dagen dan toch gigantisch wennen.

Nu ik deze blog schrijf is het eindelijk weer wat aan het opklaren en zijn we gelukkig veel buiten geweest vandaag.
Jip is echt een buitenkind en je ziet haar buiten echt stralen! Rennen, huppelen, dansen en liedjes zingen zo kun je haar buiten herkennen (binnen ook heel aanwezig hoor ;)) dus deze dagen vol met regenbuien zijn wel pittig. Ik merk dat Jip haar energie wat minder goed kwijt kan en hierdoor wordt het niet altijd gezelliger bij ons thuis, herkenbaar ?

Wat ik ook lastig vind met dit weer is wat voor een kleding trek ik Jip aan. Zeker op school, nu de aankomende weken hebben wij vakantie en kan ik haar natuurlijk zo vaak omkleden als we willen, maar op school heb je één outfit. Het is niet heel koud maar wel heel nat, dus vaak kozen wij voor de schooldagen voor een legging met een blouse of shirtje met lange mouwen. Geen echte Jip-outfits zoals ze zelf zegt maar wel heel praktisch. Jip kan nog niet zelf haar knopen en ritsen open en dichtdoen dus vandaar dat we op school altijd kiezen voor jurken, rokjes of leggings. Makkelijk voor als ze naar het toilet moet op school, weet nog goed toen ik zelf voor de klas stond er vaak kindjes ongelukjes hadden omdat ze niet snel genoeg hun knoop open kregen, en dat vind ik toch zo sneu.

Maar de komende zes weken hoeven we qua kleding lekker nergens over na te denken want we hebben heerlijk vakantie!! Mogelijk gaan we nog twee weken op vakantie dus dan mag ik weer gaan puzzelen met de koffers, heel raar maar volgens mij krimpen onze koffers altijd tijdens het inpakken, en elk jaar lijkt dit wel erger.
Iemand nog goede tips voor het inpakken voor vakantie?

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn blog te lezen!

Liefs Annelieke en Jip

Outfit : Mingo
Regenlaarjes : Aldi
Bloemetjes in haar : zelf geplukt 😉

 

                                 

Plaats een reactie