9X SUMMER MUSTHAVES SHOPPING

We hebben weer een superleuke shopping voor jullie samengesteld! We worden helemaal vrolijk van de nieuwste kindermode trends die zich niet alleen laten zien in kinderkleding, maar ook in toffe accessoires! Zo spotten we wilde dierenprintjes, flowerpower vibes en fruitige schoentjes in all-over cherry print. Ga jij mee die golf pakken? Surf’s up in dit coole zwembroekje, al is het maar in het zwembadje in de tuin (kijk uit: spetter gevaar). Met deze shopping kom je gegarandeerd in de vakantie-mood!

Wat is jouw favoriete item?

Bekijk nog meer zonnige items op de website van Little Legends!

1. Tanktop Tiger CarlijnQ
2. Flower Zonnebril Little Indians
3. Zwembroekje Surf’s Up Beach & Bandits
4. Zwembandjes Panter Swim Essentials
5. Sneaker Cherry Superga
6. Zwembadje Intex
7. Backpack Tiger Little Legends
8. Slippers Cherry Havaianas
9. Tafelvoetbal Little Legends

Tags: , ,

Plaats een reactie