JIP EN HAAR ZWIERIGE KLEURIGE ROKKEN

Door: Annelieke

Hi allemaal,

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Annelieke (32), getrouwd met Bram en mamma van Jip Annabel (4).
In het dagelijks leven werk ik fulltime voor mijn eigen webshop Jibbejebba. De ene week wat meer uren dan de andere week, maar omdat ik vanuit huis werk is dit ontzettend goed te combineren met het moederschap. In de weekenden ben ik vaak te vinden in de sporthal om een basketbalwedstrijd te spelen. Verder ben ik ook gek op mode, voor mijzelf maar misschien nog wel meer voor Jip.

Toen Jip geboren werd, hadden wij alleen maar zwart, wit en grijze kleding voor haar. Tijdens mijn zwangerschap was ik heel stellig :’er komt geen roze in haar kamer of kast’. Natuurlijk kregen we wel roze items met de kraamcadeaus en eigenlijk stond het haar ontzettend schattig. Langzaamaan kwam er steeds meer kleur in haar kledingkast en uiteindelijk ook in haar kamer.

Nu hangt Jip haar kledingkast vol met allerlei mooie lange jurken, zwierige rokken, kleurige truien en leggings in de gaafste prints. Ze is net als ik dol op kleren en ze heeft al echt een hele eigen stijl.
Ik probeer altijd weer nieuwe combinaties te maken, ik merk dat ik dit steeds makkelijker ga vinden.
Nu vind ik het dus geweldig om de meest gave prints te combineren, er is ook zoveel leuks te krijgen. Ik moet ook eerlijk bekennen dat Jip heel makkelijk is als het om kleding gaat, ze vindt alles mooi wat in haar kast hangt en doet totaal niet moeilijk over aankleden. Dus ik kies in de avond een outfit uit voor de volgende dag en laat haar deze zien, en tot nu toe is ze altijd heel enthousiast.
Ik hoop dat dit nog lang zo mag blijven, of nog liever dat dit altijd zo blijft !

Hoe gaat het bij jullie met aankleden? Kiezen jullie kinderen zelf wat ze aandoen of kiezen jullie? En willen ze alles aan wat in hun kledingkast ligt? Laat een reactie achter onder deze blog of op de Facebook van Kindermodeblog!

Croptop : Bobo Choses
Rok : Bobo Choses
Sneakers : Vans

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie