TIP: SALE BIJ SHOESME!

Heb je toch dat paar gave sneakers voor erbij nog niet weten te bemachtigen? Of lijkt het alsof de voetjes van zoontje lief met de dag groter worden? Goed nieuws! Shoesme is de sale gestart, en er is genoeg moois te spotten zodat onze kids vrolijk de zomer instappen!

Shoesme kinder- en babyschoenen zijn geliefd om mooie ontwerpen in combinatie met een super kwaliteit. Geen paniek als er wild wordt gevoetbald of als er stoepkrijt aan te pas komt: deze schoenen kunnen wel tegen een stootje. In de sale vind je onder andere stoere sneakers voor de jongens en de meiden, leren babyschoenen en schoenen voor de eerste stapjes tegen een aantrekkelijke prijs. Filter de sale collectie op kleur, maat, prijs en soort sluiting en binnen een paar klikken heb je het perfecte paar gevonden met korting tot wel 50%.

De sale collectie zit boordevol coole fashion statements voor kids. Ga met ons op safari door het ruime aanbod kinderschoenen en spot panterprintjes, sterren, neon-accenten en stoere dino’s. De collectie op Shoesme is divers, volgens de laatste trends en er is voor iedere kleine avonturier een schoentje te vinden dat perfect matcht met zijn/haar karakter.

Voor welk paar ga jij deze zomer?

 

Klik hier om gelijk naar de Shoesme Sale te gaan.

SALE BIJ SHOESME#1 Sneaker met luipaard details van € 59,95 voor € 36,00SALE BIJ SHOESME#2 Sandaaltje peach metallic van € 44,95 voor € 29,00SALE BIJ SHOESME#3 Sandaaltje cognac met roze details van € 69,95 voor € 49,00SALE BIJ SHOESME#4 Sneaker urban wit met neon details van € 79,95 voor € 56,00SALE BIJ SHOESME#5 Sneaker blauw met dinoprint van € 49,95 voor € 35,00SALE BIJ SHOESME#6 Sneaker groen met klittenband van € 49,95 voor € 35,00

#7 Babyslofje luipaardprint van € 29,95 voor € 19,00

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie