DIT IS DE BDAY DRESS VAN PHILEINE

DIT IS DE BDAY DRESS VAN PHILEINE

Door: Renske

Het is weer zover! 23 juni, de start van onze 7- weekse verjaardagrsonde waarin alle 4 de kids jarig zijn en Phileine ook sinds de geboorte van Mink nog steeds de aftrap mag verzorgen!
Via een app tellen wij al maanden de nachtjes af die iedereen nog moet slapen en vanochtend was het eindelijk zover!
Als je 6 jaar wordt is jarig zijn het allerleukste dat er bestaat. Ook in tijden van Corona waarin je wel mag uitdelen maar alleen verpakte traktaties toegestaan zijn. En wel je opa en oma mogen komen maar die je niet mogen knuffelen.
Het maakte haar allemaal niks uit, het kleinste cadeautje was het mooiste ooit en als je vroeg wat ze allemaal had gekregen kwam haar nieuwe fiets echt niet als eerste aan bod 🙂
Ik word zelf al zo blij van alleen dat dolblije koppie de hele dag, deze verjaardag onder toch wel beperkte omstandigheden was meer dan geslaagd!

Zoals elk jaar ben ik voor haar op zoek gegaan naar een echte verjaardagsjurk en omdat Phileine mijn panterliefde (lees:lichte obsessie) deelt kwamen we al snel uit bij dit lieve jurkje van House of Jamie die we uitzochten bij Pluk & Paloma in Den Haag.
Lijkt eenvoudig maar het pofmouwtje en de wijd uiteenlopende onderkant met stroken (waarmee je dus enorm kan zwieren) maken dit jurkje. En natuurlijk deze perfecte caramelkleurige leopardprint.
Het is nu al haar favo jurkje van het moment en ik weet zeker dat dit jurkje deze zomer heel veel gedragen gaat worden.

Ook iets voor jouw dochter? Dit toffe jurkje shop je hier!

 

 

Tags:

Plaats een reactie