15X TOFFE KINDERSCHOENEN

Van schoenen krijgen wij nooit geen genoeg! En wij merken bij Kindermodeblog, jullie ook niet! Zou het komen doordat die voetjes “van onze kinderen” zo ontiegelijk snel groeien? Of is het gewoon onze schoenentic? Ach wat maakt het ook uit! We hebben in ieder geval meerdere keren per jaar nieuwe kinderschoenen nodig, dus wij gaan gewoon vrolijk door met het brengen van kinderschoenen inspiratie op Kindermodeblog. Vandaag weer een verdomd fijn lijstje, namelijk de 15 meest toffe baby en kinderschoenen uit de collectie van Shoesme op dit moment. Zie jij hier al een tof paartje tussen?

1. Babyschoenen panterprint 
2. Babyschoenen Taupe
3. Knalroze sandalen
4. Zilveren sandalen
5. Toffe jongens sneaker
6. Haaien sneakers
7. Giraffe sneakers
8. Witte sandalen 
9. Blauw gouden sandalen

10. Witte sneakers
11. Panter sandalen
12. Witte sneakers met panter
13. Witte sneakers met groen
14. Babyschoentjes roze panter
15. Coole Sneakers

Welke zou jij kiezen? 

 

 

Plaats een reactie