15X SUMMER MUSTHAVES!

Badpakken, slippers, een supergave beachbag en een te coole zonnebril. Ohja en niet te vergeten: UV beschermende kinderkleding. Dit is alles wat je nodig hebt de komende tijd, en dit vind je dus allemaal bij Little Legends! Damn, wat een toffe dingen heeft deze webshop toch. Speciaal voor jullie daarom een selectie van 15 toffe musthaves, die allemaal net even anders zijn en waar wij heel blij van worden! Shop snel je favoriete item en maak je klaar voor dat dagje strand, camping of waterpret in de tuin. Have fun!
1. Badpak Tiger 
2. Badpak Carlijn Q
3. Badpak Carlijn Q4. Zwembroek Tiger 
5. Tiger Beach bag 
6. Bikini Carlijn Q 
7. Haarband Carlijn Q 
8. Freedom Moses Slippers9. Freedom Moses Slippers 
10. Tiger Sandals 
11. Freedom Moses Slippers 
12. Uv Shirt Beach & Bandits
13. Zonnebril Little Indians 
14. Uv shirt Beach & Bandits
15. Zwembroek Beach & Bandits

Te leuk toch dit allemaal? Welke items zijn jouw favoriet?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie