10X STOERE JONGENS MUSTHAVES


10X STOERE JONGENS MUSTHAVES

Om goed voorbereid de winter maanden door te gaan hebben wij een paar heerlijke sweaters voor je bij elkaar gezocht. Je kunt de truien eindeloos combineren met bijvoorbeeld een stoere skinny jeans, een gave rugzak en een paar toffe sneakers! Klaar is je look, hoe simpel en het geeft gelijk een hele stoere uitstraling. Welke jonge man wil er nou niet tof en stoer uitzien 😉 Neem snel een kijkje en shop de heerlijkste winter kleding.

 

  1. Sweater Tumble ‘N dry
  2. Jas K-way 
  3. Rugzak Zara
  4. Trui Tumble ‘N dry 
  5. Broek Tumble ‘N dry
  6. Trui Imps & Elfs 
  7. Sneakers Zara
  8. T-shirt Mango
  9. Jeans Zara
  10. Shirt Mads Norgaard

Welk nummertje is jouw favoriet? Laat het ons weten!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie