22X SALE MUSTHAVES

Jaaa! Goed nieuws!! De SALE is begonnen bij Kixx online. En laat dat nou net eens een van onze favoriete webshops zijn. Bij Kixx vind je natuurlijk enorm veel verschillende kinderkleding merken, waarvan zeker dit een van mijn favoriete kindermode merken zijn: Scotch R’Belle, Scotch & Soda, Tumble ‘N Dry, Ammehoela, Carlijn Q, Sproet & Sprout. De keuze bij Kixx is echt reuze, dus waar te beginnen? De SALE is een perfect moment om hele toffe eye catchers te scoren. Weg met die twijfel, gewoon doen! Speciaal voor jullie heb ik een selectie gemaakt met 22 musthaves die ik helemaal te gek vind! Sommige van deze items zag je al eerder voorbij komen op Kindermodeblog, gestyled en wel, maar nu zijn ze dus in de uitverkoop. Kun je zonder schuldgevoel nog nét even wat meer shoppen of die ene musthave scoren waar je al een tijdje verliefd op bent…. Ik ben benieuwd naar jullie nieuwste items en looks! Stuur je een leuke foto naar me?

Veel plezier met shoppen!! En laat je ook nog even weten welke items jij het allerleukste vindt?  1. Sweater Scotch R’Belle 

2. Trui Scotch R’ Belle
3. Zomerjas Scotch R’ Belle
4. Rokje Scotch R’Belle

 


5. Jurkje Tumble ‘N Dry

6. Trui Noppies 
7. Reversible jasje Scotch


8. Shirt Tumble ‘N Dry

9. Korte broek Tumble ‘N Dry
10. Sweater Tumble ‘N Dry

 


11. Sweatpants Tumble ‘N Dry
12. Vest Tumble ‘N Dry
13. Tanktop Carlijn Q14 Shirt Carlijn Q

15 Tanktop Carlijn Q
16. Short Carlijn Q
17. Short Scotch Soda
18. Shirt Scotch & Soda19. Sweater Scotch Shrunk
20. Short Ammehoela
21. T Shirt Scotch Shrunk

22. Zomerjas Ammehoela

Welk item ga jij shoppen?

 

 

 

 

Plaats een reactie