SUPERCOOLE BOYS OUTFIT

Ik wil heel graag deze outfit van Rein met je delen! Dit is een combinatie waar ik helemaal weg van ben. Ik hou altijd enorm van contrast, dus zo’n sportieve look in combinatie met de strakke lijnen van een piloten jasje… I LOVE IT! Deze look geef je een extra knipoog door er opvallende sportsokken bij te dragen. Zijn shirtje is van Mini Rodini (deze stof is zooo zacht!) en broekje is van Sproet & Sprout geshopt bij Toddlers and Tees. Zijn jasje is van Wickwings (nieuw kindermode merk mocht je dat gemist hebben) en zijn schoenen zijn van Shoesme. Maar om het jullie nog wat makkelijker te maken, hierbij de linkjes, voilà!

Shirt Mini Rodini
Broekje Sproet & Sprout
Jasje Wickwings
Sokken Sproet & Sprout
Schoenen Shoesme

Styling.MetFred Instagram

Tags: , , , ,

Plaats een reactie