DIT IS DE NIEUWE ZWEMBROEK VAN BEAU!

DIT IS DE NIEUWE ZWEMBROEK VAN BEAU!

Door: Renske

Het is vandaag 3 mei en eigenlijk hadden we al 2 dagen in Gran Canaria moeten zitten. 10 dagen genieten van he-le-maal niks doen in een all inclusive hotel.
Omdat Mink vorig jaar aan het begin van de zomervakantie geboren is zijn wij dat jaar niet in het buitenland geweest dus deze vakantie hadden we al heel lang geleden geboekt om iets in het vooruitzicht te hebben.
De kids keken er ook heel erg naar uit, voor hun zijn die eerste maanden met babybroertje ook best heftig geweest.
Maar helaas het mag niet zo zijn en dat snappen we allemaal. En we weten dat er ergere dingen zijn dan onze vakantie,  zijn dankbaar dat iedereen nog gezond is in de familie en maken er het beste van thuis. Maar toch balen we allemaal stiekem een beetje, en dat mag ook best.

Voor Beau had ik voor deze vakantie DE zwembroek al gescoord. in eerdere blogs hebben jullie al kunnen zien dat ik groot fan ben van de nieuwste Bobo Choses collectie en dan met name van de items met de grote panters erop.
En toen was daar dus ook deze toffe rode swimshort. Die ook nog eens het model heeft wat ik voor Beau het leukste vind! En niet onbelangrijk, met binnenbroekje en stof is echt mooi!
Dus ik zag ‘m en heb ‘m meteen gereserveerd bij één van mijn favo Haagse shopjes die dit merk verkoopt.
En dit is ‘m dus! Helemaal leuk toch?! Om Beau niet halfnaakt op de blog te laten verschijnen heb ik ‘m hier gecombineerd met een shirtje van Scotch Shrunk, sporty sokken van MP Denmark en zijn leopard Vans.
En ik moet zeggen, als korte broek doet ie het ook niet onverdienstelijk…. 🙂

Win win dus! Vind jij ‘m ook zo leuk?
Dit hele fijne exemplaar shop je hier

p.s. Dit is dus Beau z’n quarantaine kapsel, groeit zo snel! Menig meisje zou er jaloers op zijn. Beau zelf heeft liever dat ie weer gewoon voor jongen wordt aangezien op straat 😉

 

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie