DEZE BROEK IS EEN MEGA MUSTHAVE

Vandaag wil ik weer een hele fijne outfit met jullie delen! Vandaag draagt Hanne geen rokje, maar een heerlijke panter flared! Deze broek is niet alleen leuk om te zien, maar is ook ideaal omdat ie gewoon zit als een pyjama. Een coole flared pipe mag eigenlijk niet ontbreken in je kast hoor, in 2020! Heb jij er al eentje? (of meerderen 😉 ) Deze met panterprint is natuurlijk helemaal de bom. Ik heb hem gestyled met een supergaaf geel gestreept geripped shirt van Mini Rodini. Het shirt voelt door de ribstof stevig aan, en sluit mooi aan op het lichaam. Dit is een topshirt, voor zowel jongens als meiden! En kwalitatief echt een topper weet ik! Wat vind jij van deze outfit? Get inspired en veel plezier met shoppen!

Shop de look van Hanne
Shirt Mini Rodini via Toddlers and Tees
Broek Tumble ‘N Dry

Volg jij Styling.MetFred al op Instagram?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie