NIEUW! JELLY ALLIGATOR

Vandaag is het eindelijk zo ver! Een gloednieuw kindermodemerk is gelanceerd: Jelly Alligator! Wekenlang zaten we al in spanning te wachten via Instagram. Tenminste, ik én een heleboel andere kindermode liefhebbers die dicht bij het vuur zitten. Er werden namelijk al heel wat sneakpeeks gedeeld en daar werd mega goed en enthousiast op gereageerd!
De kleurrijke collectie van Jelly Alligator – dit merk komt uit Polen trouwens – is precies waar we op dit moment behoefte aan hebben. Blijheid en vrolijkheid! Jelly Alligator is er voor babies en kinderen van 0 tot 12 jaar! De collectie is gemaakt van comfortabele materialen, er is gebruik gemaakt van veel zachte sweat stoffen, alles made in de EU, én heeft een mega coole uitstraling! Deze collectie is op het lijf geschreven van heel veel kinderen. Ik ben mega enthousiast! Ik heb al even gespiekt naar de prijzen, en die vallen me ook heel erg mee! De meeste items zijn net even iets vriendelijk geprijsd dan een heleboel andere kindermodemerken. De verzendkosten zijn ook goed te doen! Ik zou zeggen, wees er snel bij, want ik heb zo’n flauw vermoeden dat deze collectie erg hard zal gaan. Zelf ga ik ook een paar items shoppen voor Kindermodeblog en die zul je binnenkort wel voorbij zien komen hier. En laten we met z’n allen hopen dat er binnenkort leuke Nederlandse kinderwinkels en webshops zijn, die dit toffe nieuwe kindermode merk Jelly Alligator een kans willen geven in hun shop. Kunnen jullie het ook makkelijker en sneller passen en bestellen. Maar voor nu, ga gauw naar de webshop van Jelly Alligator en zoek wat leuks uit!

Klik hier om naar Jelly Alligator te gaan

Volg Jelly Alligator ook op Instagram!

Tags: , ,

Plaats een reactie