DIT IS DE KINDERKLEDING OUTFIT VAN JENTHE

Vandaag de outfit van Jenthe! Laten we maar gelijk haar outfit goed onder de loep nemen. Het geweldige jasje van Scotch R’Belle – dat je aan twee kanten kunt dragen – heb je vast en zeker al een paar keer voorbij zien komen hier op Kindermodeblog of op het Kindermodeblog Instagram account. Maar nog leuker is het natuurlijk als we dat jasje ook aan kunnen zien! Jenthe draagt hem op een sweatpants van Ammehoela, die nog een tikkie te groot is. Maar joh, die kids groeien zó lekker snel… Haar knalgroene shirt is van Scotch, en die kan ik je als basic heel erg aanraden omdat deze kleur met veel andere kleuren erg lekker gaat! Wat vind jij van deze outfit? Fijne dag vandaag!

Shirt Scotch R’Belle
Broek Ammehoela
Jasje Scotch R’Belle
Schoenen Zara (vorig seizoen)


Klik hier om Kindermodeblog op Instagram te volgen!

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie