SHOPPING LITTLE GIRL!

Vandaag heb ik net even wat meer uitgepakt kwa creatieve opmaak van de shopping. Ik vind hem erg leuk geworden!! Wat vinden jullie ervan? Nu ik dus wat meer tijd heb door de quarantaine, heb ik dus ook wat meer tijd om me creatief verder te ontwikkelen. Creatief bezig zijn is echt een hele goeie manier om zinnen en gedachten te verzetten tijdens deze gekke (en soms ook angstige) corona crisis tijd. Heb jij al een nieuwe hobby ontdekt? Of merk je dat je ergens veel meer tijd voor hebt dan eerst? (zoals het huishouden of schoonmaken bijvoorbeeld?! , hihi) Praat gezellig mee onder deze blog of op instagram.

Deze shopping: alles is van Zara en helemaal lente proof. Welke 2 nummertjes springen er voor jou het meeste uit?

1. Sweater Zara
2. Hoedje Zara
3. Blouse Zara
4. Broekje Zara
5. Legging Zara
6. Sandaaltjes Zara
7. Pakje Zara

Volg jij me trouwens al op Insta? Klik hier om mij te volgen!

Tags: , ,

Plaats een reactie