22X FAVORIETE MUSTHAVES KIXX

Jullie hebben het vast al gezien! Na de succesvolle winter editie is er nu ook een nieuwe zomer editie live! Ik heb het over de nieuwe kindermode campagne van Kixx online! Even voor diegenen die nieuw zijn op Kindermodeblog of de campagne de vorige keer volledig gemist hebben, ik praat jullie even bij.

Kixx gelooft erin dat je je beter voelt in een outfit die bij je past. Ze hebben daarom een hele toffe selectie met kleding items samengesteld (met behulp van influencers) die passen bij hun 6 style heroes. Dat zijn: wild Child, little fashionista, nature lovers, sport starts, classic kid en spotlight seeker. Gaat er bij jou al een belletje rinkelen? ” hee dat is de stijl van mijn kind?” Ik ben benieuwd!

” Bij Kixx geloven dat je je beter voelt in een outfit die bij je past én dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent! ” 

En ik ben natuurlijk hartstikke blij en trots dat ik ook deze keer weer mijn favorieten mocht selecteren. Ik heb voor elke categorie 10 te gekke musthaves geselecteerd enneh, ik heb flink mijn best gedaan!! Ik hoop dat jullie er veel aan zullen hebben! Ik vind het iig superhandig dat je via deze weg sneller de leukste items kunt vinden die heel goed passen bij jouw kind. Je vindt mijn items en die van de andere influencers op deze pagina —> Style heroes pagina bij Kixx online 

 

Vandaag iig mijn 22 favoriete musthave items van dit moment!!! Welke is jouw favoriet?

 


Korte broek Carlijn Q


# Sweater Scotch R’Belle
# Shirt A Monday in Copenhagen# Broekje Sproet & Sprout

# Shirt A Monday in Copenhagen 
# Polo Scotch & Soda# Sweatpants Ammehoela# Blouse Scotch & Soda
# Korte broek Scotch & Soda
# Korte broek 4Funky Flavours
# Shirt Kids Only
# Blouse 4Funky Flavours 
# Polo Scotch & Soda

# Korte broek Tumble ‘N Dry
# Jasje A Monday in Copenhagen
# Short A Monday in Copenhagen

# Jas name it
# Short Tumble ‘N Dry
# Short Tumble ‘N Dry# Schoenen Vans 
# Rok Le Big

 

 

# Shirt A Monday in Copenhagen

Welke 3 items springen er voor jou uit? Welk item ga jij shoppen?

 

Binnen een paar dagen zal er een superleuke winactie online gaan ism Kixx online, via mijn Instagram account! Zie ik je daar?

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie