10X KINDERMODE TREND

Tie-dye is een van de grote kindermode trends van dit moment. Misschien herinner jij het je nog, deze print doet ons denken aan de knutselklas van de basisschool waarbij je met allerlei verf technieken op een shirtje zat te verven. Deze fashiontrend is weer helemaal terug van weggeweest. Wij worden er enorm blij van. Je ziet deze kindermode trend terug in allerlei verschillende collecties! Uiteraard voornamelijk bij de merken en winkels die altijd net een stapje voorlopen. Denk bijvoorbeeld aan Zara en Scotch! Je kunt het zo gek niet bedenken of de tie dye trend is erin uitgewerkt. Van broeken, t-shirts, truien en zelfs mutsen en schoenen.We zijn heel benieuwd wat jullie van de tie-dye print vinden.

Hieronder zie je de leukste tie dye musthaves van dit moment!

#1 Scotch and Soda jongens shirt

#2 Like Flo jurk

# 3 Tie dye sweatshirt Zara

#4 Ammehoela jongens tanktop

#5 Dip Dye sweatshirt 

#6 Alex and Alexa shirt

#7 Mergulho shirt

#8 Scotch and Soda short

#9 Scotch and Soda meisjes hoodie

#10 Scotch R’Belle sweater

Welke vinden jullie het leukst?

Tags: ,

Plaats een reactie