LIEVE EN COOLE OUTFIT JENTE

Je zag Jente al voorbij komen op mijn FW Instagram account, maar vandaag wil ik nog even wat meer leuke en mooie kiekjes laten zien van haar superschattige outfit. Of is het nou juist een stoere outfit? Nou goed, iig heeft het wat van beiden. Schattig en stoer! Ze draagt een geweldig jurkje van Wow Capow. Dit Deense kindermode merk (voorheen was de merknaam Bang Bang Copenhagen) is een groot favoriet van mij! En Wow Capow is trouwens ook bij heel veel volgers van Kindermodeblog een populair kindermode merk. Waarom? Omdat het zo lekker anders is, uniek is en soms ook een beetje gek. De basis is goed en de stoffen zijn erg zacht en kwalitatief. Het bijzondere aan dit merk vind ik de details. De details zijn niet klein maar juist opvallend en uitgesproken. Zoals in dit geval bij het jurkje van Jente, de volumineuze strik, echt een eye catcher. Yes, ik ben fan! Wat jij?

Jente draag dus een jurkje van Wow Capow, haar leuke regenboog kniekousen zijn ook van dit merk, en haar stoere bomberjasje is van Scotch R’ Belle. Leuk weetje: dit zomerjasje is reversible. Dat is niet alleen onwijs leuk, maar met kids ook nog eens heel handig, – lees: praktisch – met aan en uittrekken. En zo Hollands zoals wij zijn, je hebt toch een beetje het gevoel dat je 2 jassen hebt, voor de prijs van 1. Anyway, Jente draagt gewoon een mega coole look en zal zeker weten de show stelen op het schoolplein. Get inspired!

Via deze link kun je het jurkje shoppen bij Wow Capow

Meer zien van de collectie van Wow Capow? Klik dan hier om naar hun shop te gaan

Via deze link shop je de Scotch R’ Belle bomberjas


Shop via deze link bij Wow Capow!

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie