DIT IS DE NIEUWE LENTEOUTFIT VAN BABY MINK

DIT IS DE NIEUWE LENTEOUTFIT VAN BABY MINK

Door: Renske

Ohhh zaterdag hebben we een klein beetje aan de lente mogen ruiken, het was nog wel fris maar dat zonnetje voelde al zo lekker!
Volgens mij is iedereen er zó aan toe! Met al die regen van de afgelopen tijd heb je helemaal met een baby in huis soms dagen dat je alleen binnen zit.
Ik kan niet wachten om met Mink straks op mijn vrije dagen lekker de duinen in te wandelen en koffie te drinken op het strand. En ook dat kan bijna want de eerste strandtenten staan hier alweer!

Vrijdag was ik met Mink even bij de osteopaat, nog nooit van m’n leven geweest maar hij heeft wat klachten waar we zelf niet helemaal uit komen dus ook maar eens geprobeerd.
En wat bleek, deze praktijk zat letterlijk om de hoek bij Kids Department. Een superleuke kinderkledingwinkel die eigenlijk best dichtbij zit maar doordat ik er echt met de auto heen moet kom ik er niet zo vaak.
Dus na onze afspraak natuurlijk even binnen gestapt. Ook deze winkel heeft zó veel mooie merken, ik zag serieus alleen maar moois en van al die lentecollecties word je zo vrolijk!
Vorige week ging mijn blog over de Bobo truien voor Phileine en Beau en eigenlijk wilde ik toen al dezelfde voor Mink hebben. Nou de babyversie van Beau z’n trui is hier gevonden! In een net iets donkerdere kleur die ik superleuk vind staan bij Mink.
Zie dit plaatje dus even voor je naast het plaatje van Beau en Phileine vorige wk……helemaal zin in!

Het broekje dat Mink hier draagt heb ik daar ook gevonden en is van Blossom Kids, een nieuw merk met duurzame en klassieke items van een mooie kwaliteit voor jongens en meiden vanaf maatje 56 tot en met 134.
Nou en dit is zo’n typisch gevalletje van ‘dit stofje moet je echt even voelen’! Want serieus dit broekje voelt zo onwijs zacht en zit daarbij als gegoten.
Eronder draagt Mink sokjes van Lilster en deze zijn favoriet want die zijn niet alleen leuk maar gaan ook nooit uit! Zijn daarbij ook lekker dik dus kunnen best als soort slof gedragen worden.

Heerlijke lente combi zo toch? Ook iets voor jouw baby?

Je vindt het broekje hier en de sweater hier.
En deze te fijne sokjes shop je hier.

 

 


Tags: , ,

Plaats een reactie