DIT IS DE OUTFIT VAN TIJNE!

Roze is echt een kleur waar wij heel blij van worden bij Kindermodeblog! De kleur roze kun je op verschillende manieren interpreteren. Maar warm en vrolijk is de kleur roze zeker! Ook in de kindermode is roze een heel gewilde kleur! En wie denkt dat roze alleen voor meisjes is, of voor super meisje meisje achtige types, die heeft het mis. Roze is voor iedereen! (inclusief boys ja, maar daarover binnenkort weer meer op Kindermodeblog!) Tijne draagt vandaag een roze sweatpants uit de nieuwe zomercollectie van Tumble ‘N Dry met daarop een roze t-shirt, uit de nieuwe zomercollectie van Scotch R’ Belle. Je zou denken, roze op roze, wordt dat niet veel te zoet? Nee dus. Als je goed naar Tijne d’r outfit kijkt, dan zie je dat het geheel een heel stoer randje heeft en ook absoluut niet te zoetsappig is. Bovendien, als je goed naar deze outfit kijkt en ziet welke stoffen dit zijn, dan snap je wel dat deze outfit heerlijk moet zitten. Je begrijpt wel dat Tijne en misschien jouw dochter ook, hier de hele dag comfortabel in kan spelen. Ook op school ja 😉 Is het jou trouwens ook al opgevallen dat steeds meer kinderen in sweatpants naar school gaan? Ik ben hier al jarenlang groot voorstander van (dat dit gewoon moet kunnen), en ik ben blij om te zien dat steeds meer papa’s en mama’s hun regels wat betreft jogging kleding naar school aan doen, overboord hebben gegooid. Uiteindelijk gaat het erom dat kleding lekker zit, en dat je zoon of dochter zich lekker voelt in z’n outfit! En dat het er een beetje verzorgd uitziet. Daarom is het ook zo fijn dat tegenwoordig de pasvorm van veel jogging kleding heel mooi aansluitend is, dat het geheel daarom alleen al een wat nettere uitstraling geeft. Ben jij al om wat betreft sweatpants naar school? En is deze outfit wat voor jouw girl?

Shirt Scotch R’ Belle
Sweatpants Tumble ‘N Dry
Schoenen Le Big


Via deze link zie je nog veel meer gaafs van de nieuwe Scotch R’Belle collectie!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie