HIPPE JONGENS KINDERKLEDING OUTFIT!

Jullie zullen deze opmerking vast allemaal herkennen…. ” er is zoveel meer leuke kinderkleding voor meisjes dan voor jongens te vinden” Ja het klopt zeker ergens wel. Voornamelijk omdat er voor jongens nou net iets minder te kiezen is, want veel valt natuurlijk al af zoals: rokjes, jurken, leggings, maillots, gekke blousjes, topjes…. MAAR, er is echt genoeg leuks voor jongens! Mijn tip, kijk gewoon wat verder dan blauw, groen en zwart, en durf te combineren! Ga gewoon net wat meer out of the box! Dan pas komen de leukste en meest verrassende combinaties tevoorschijn. Zoals bijvoorbeeld deze hippe kinderkleding outfit van Rein! Hij draagt een tijgerlegging van Sproet en Sprout, met een donker shirt van Tumble ‘N Dry, en een bomber vest van Wow Capow. Dit bombertje is door de zilveren mouwen, en de suède stof, een echte eye catcher. Wie nu nog zegt dat jongens kleding saai is?! 😉 Get inspired en maak er een lekkere dag van!

Shirt Tumble ‘N Dry
Legging Sproet en Sprout
Bomber Wow Capow


Volg Kindermodeblog nu ook op Instagram, naast alle kindermode inspiratie komen er ook een aantal leuke acties aan!

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie