TWINNEN IN TUMBLE ‘N DRY

Deze week brachten we je al helemaal op de hoogte van de nieuwe zomercollectie van Tumble ‘N Dry. (lees die blog hier) En hoewel de zomer nog even voor ons ligt, zijn wij bij Kindermodeblog al wel helemaal aan het stylen geslagen. We hebben heel veel toffe nieuwe outfits gecombineerd, o.a. dus verschillende met Tumble ‘N Dry, waarvan we vandaag de eerste met je delen! En nog wel met de schattige tweeling Logan en Ronin, omg, deze twee!! Hoe cute!! Heb jij toevallig ook een stoer mannetje thuis? Check dan echt even deze sporty pants. Deze broekjes hebben onze verwachtingen overtroffen. De stof is licht shiny en daardoor zijn deze broekjes echt helemaal de bom! Lekker sweatertje erop en klaar ben je. Wat vind jij van deze twee ” Super Riders” ?

Via deze link surf je snel naar Tumble ‘N Dry


Klik hier om Kindermodeblog ook op Instagram te volgen! 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie