20 X LEUKSTE KINDERMODE MERKEN PITTI BIMBO FLORENCE

20 X LEUKSTE KINDERMODE MERKEN PITTI BIMBO FLORENCE

Vorige week was ik in Italië op de Pitti Bimbo! Jullie hebben dat natuurlijk allemaal al van dichtbij gevolgd op mijn Instagram accounts, maar vandaag ga ik al het leuks dat ik daar gezien heb nog wat uitgebreider toelichten, hier op Kindermodeblog! Zodat we net even wat meer de diepte in kunnen en ik jullie wat meer achtergrond info kan geven over de merken en collecties die ik daar bekeken heb. Eén ding staat als een paal boven water! Ik heb ontzettend veel leuks gezien, en kwam helemaal opgeladen en blij thuis. De Pitti Bimbo was weer een fantastische beurs om te bezoeken.

Om deze blog lekker overzichtelijk te maken heb ik een lijst gemaakt van 20 kindermode en kinderschoenen merken die mij heel positief opgevallen zijn! Denk je na het zien van deze lijst, “hee ik mis een paar belangrijke merken”, dan kan dat zeker kloppen. Helaas mocht ik namelijk niet bij alle merken foto’s maken, en ik vind, bij het uitlichten van een merk, daar horen ook foto’s bij! Daarom kies ik ervoor alleen merken hier te delen en te laten zien aan jullie, waar ik wel iets mocht schieten aan beeldmateriaal. Het is duidelijk: Sommige merken zijn heel out going en willen heel graag gezien en opgepikt worden, en bij sommige kindermode merken, mocht ik wel iets fotograferen maar geen close ups of details. En bij sommige merken mocht ik helemaal niets fotograferen, en hoewel ik dat natuurlijk onwijs jammer vind omdat ik het heel graag met jullie wilde delen, heb ik er ook begrip voor.  Maar er is gelukkig heel veel te delen, dus let’s go!

1. TiA CiBANi KiDS 
Al vrij snel liep ik dit kleurrijke en bijzondere kindermode merk tegen het lijf! Ik had het er zelf nog niet eerder iets van gezien of gehoord, maar helemaal nieuw is TiA CiBANi KiDS niet meer! Dit kindermode merk (met ook een aantal hele gave mommy items) komt uit New York. Hoewel ik zelf nog nooit in deze stad ben geweest (zelfs nog nooit in Amerika trouwens, why not?, vraag ik me nu af) heeft deze stad, ook vanaf een afstandje, altijd iets magisch. Een kindermode merk uit New York! Alleen dat al, klinkt dus erg cool!
De collectie van TiA CiBANi KiDS is kleurrijk, artistiek, speels, en bestaat uit verschillende stoffen en materialen. Mijn oog valt op de zachte velours stoffen die zowel zacht als glanzend zijn. Prachtig! Ook zijn sommige items uitgewerkt met licht doorschijnende en transparante stofjes. Heel erg mooi! Draagbaar voor kids? Niet perse. Maar wel uniek als je het mij vraagt. Ook zie ik verschillende puffer jassen voor komende winter. Like it! Puffer jassen zijn toch wel dé trend voor winter 20/21. De collectie van TiA CiBANi KiDs is origineel en creatief.
Goedkoop? Nee dat niet. Bijzonder? Ja dat wel! Een kindermode merk om in de gaten te houden, en erg interessant als je zoekt naar iets unieks, origineels en veel kleur.

Meer zien? Ga dan naar —> Tia Cibani Kidswear

2. Pèpè Schoenen
De kinderschoenen van Pèpè vielen mij gelijk op. Ik kende ze al wel, maar omdat ze hier niet dagelijks tegenkomt vergeet je ze soms een beetje. Maar de kinderschoenen van Pèpè zijn écht prachtig! Dit kinderschoenen merk is Italiaans en ze in Italië natuurlijk als geen ander hoe ze mooie schoenen kunnen maken, van de allermooiste materialen. De schoenen voelen dan ook aan van zeer stevige en betrouwbare kwaliteit. Ik vind de schoentjes van Pèpè chique, stoer én bijzonder. Van superklassieke modelletjes tot wat stoerdere modellen. Van loafertjes tot stoere boots. Voor ieder wat wils! Maar eigenlijk is de boventoon wél klassiek te noemen. Ik viel dus als een blok voor de velvet kobalt blauwe schoenen, die wat mij betreft de perfecte match zijn van “ouderwets” klassiek in combinatie met dé modetrend van nu: velvet! Wow! Ik kan hier dus zó razend enthousiast van worden!!! Ik zou deze schoenen het liefst neerzetten in een mooi kastje en er dan de hele dag naar kijken! (grapje!) Maar het geeft wel aan hoe blij ik hiervan word. Ik wist ook gelijk hoe ik deze schoentjes zou afstylen en ik hoop stiekem dan ook dat ik het komende jaar de kans ga krijgen om als kinderstyliste samen te mogen werken met dit Italiaanse kinderschoenen merk. Hup, het universum in met deze wens! 🙂 Godzijdank mocht ik een paar fotootjes maken, en kan ik jullie dus laten zien wat ik bedoel!!
Wat vinden jullie ervan?

Meer zien van Pepe Children Shoes? Ga dan even naar deze pagina —-> Pepe bij En Smallable

 

3. Please Kids
Mag ik je voorstellen aan Please kids? Mogelijk heb je allang een keer van dit kindermode merk gehoord of gezien. Het is namelijk best een groot kindermodemerk, van Italiaanse bodem. Het is een kindermode merk met laat ik het vriendelijk en eerlijk zeggen, best wel een wat commerciële inslag. En zeker ook qua uitstraling. Dat zie je terug aan de collectie. En ik zeg ook heel eerlijk, niet alles is mijn stijl, maar een deel juist ook wél! En dus vond ik het heerlijk om deze collectie uitgebreid te bekijken. Het gaat er wat mij betreft dan ook om dat je de items eruit vist die passen bij jouw stijl en bij de stijl van jouw kids. Dit merk is er zeker eentje om te onthouden. Zeker ook voor tieners! Het merk is van babymaat tm 16 jaar, maar door de stoere inslag zeker dus voor tieners (of twijfelgevallen qua leeftijd) een onwijs leuk merk! En kwa prijs ook echt prima. Een paar items die ik onwijs leuk vond, zie je hieronder!
Een heel tof tijger jasje (is weer eens wat anders dan panter hihi) én de rode trui met witte Superstar tekst, vind ik dus he-le-maal te gek! Ik zie dat dus al helemaal voor me, love it!! En het vest, in paars, roze, geel zwarte kleurstelling, is er ook eentje die hier zo in huis komt als de nieuwe collectie er is.

Meer zien? Ga dan even naar —> PLEASE Kids


4. Rondinella schoenen
Jullie weten dat ik schoenen gek ben! Dus ik werd op de Pitti Bimbo, waar dus ook echt mega leuke kinderschoenen collecties getoond werden, echt lichtelijk gek soms! Van enthousiasme!!! Ook bij de schoenen collecties van verschillende merken valt me echt op dat ze meerdere styles binnen één merk voeren. Van super trendy tot tsjaa, hoe zullen dat vriendelijk uitdrukken? Laten we het zo zeggen: wat minder spannend. Maar oh, wat zijn de opvallende schoenen echt mega, mega te gek! Zo zag ik bij Rondinella schoenen waar ik helemaal wild van werd. Helaas mocht ik er maar 3 paar fotograferen, anders had ik zeker meer foto’s genomen. Ze hebben echt een onwijs toffe collectie! Verschillende schoenen zijn uitgewerkt in mooie velours stoffen, waaronder in camo en panterprintjes, maar ook bijvoorbeeld in effen kleuren. Waaronder de knal roze (zie foto) waarin de neon en velours kindermodetrend hand in hand gaan. Maar ook zag ik bij Rondinella nieuwe modelletjes geïnspireerd op de “ugly sneaker” die inmiddels door velen van ons allang niet meer ugly wordt gevonden (hoi mega populaire schoenen mode trend!) en ook toffe kinderschoenen waarbij echt het kind centraal staat. Denk aan grafische tekeningen verwerkt op schoenen en oh yeah, haaientanden! Oliver zou deze haaien schoenen denk ik echt heel gaaf vinden. Nou goed, ook voor Rondinella geldt: een mooi kinderschoenen merk om te onthouden en af en toe eens goed onder de loep te nemen als je opzoek bent naar goede en originele kinderschoenen.

Meer zien? Ga dan naar  —-> Rondinellashoes

 

5. Front8
Let’s meet Frontstreet 8! Dit nieuwe Italiaanse kinderjassen merk was overduidelijk een hit op mijn Instagram account tijdens de Pitti Bimbo! Ik deelde op mijn Insta al wat foto’s van deze jassen, in mijn story en op mijn feed! Ja het was heel duidelijk dat deze nieuwe jassen ook bij jullie heel erg in de smaak vielen.
Na het succes van de dames collectie van Frontstreet 8, komen zij in het nieuwe seizoen ook met een jassenlijn voor kids. Het is volgensmij deels gewoon een 1 op 1 kopie, maar dan dus van groot naar klein. En ja, met zulke vette jassen kun je ook alleen maar denken, ook voor kids please! De jassen zijn anders dan anders, en echte eye catchers. Het prijskaartje mag er ook wezen, maar ja, dan heb je wel echt iets heel tofs! Het is soms kiezen of delen hè 😉
Het enige (min)puntje vind ik wel, is dat ze hun Socials niet goed bijhouden. En dat terwijl ze zoveel moois te delen hebben! Nou goed, we wachten wel gewoon braaf af tot ze weer met nieuwe updates komen! Ik houd ze iig in de gaten. Jij ook?

Meer zien van Front8Street? Als je googled kom je wel shops tegen waar de dames jassen verkocht worden. Van Front8Street kan ik (nog) geen website vinden.6. Mini Melissa
Mini Melissa is een kinderschoenen merk waar ik altijd even een kijkje neem als ik op de Pitti Bimbo ben. Waarom? Omdat ze altijd zulke leuke en verassende nieuwe rubberen modelletjes hebben met een dikke vette knipoog. Hieronder zie je hun nieuwste eye catcher: roze en blauwe haaien regen laarsjes! Ik moést ze ff op de kiek zetten. Ik vind ze zó geinig! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zie nu de überschattige dreumes van mijn vriendin voor me, en die zie ik hier al op weglopen!! Zooooo cute zijn ze! Van die lekkere korte legging pootjes erboven, een schattig jasje, en stampen maar. In de plassen ermee! Als je dan eens iets anders wilt dan HEMA (en ja dat wíl je!) dan check je gewoon even wat ze bij Mini Melissa hebben. Ze hebben echt de meest geweldige waterschoentjes, laarsjes, het meeste daar is van rubber, maar ik spotte ook ge-wel-dige stoffen slofjes. En nu niet meteen schrikken als je op hun website komt – ze hebben voor ieder wat wils- en het is echt de kunst van de parels eruit vissen. En wij blijven je daar op Kindermodeblog dagelijks mee helpen! Fijn toch?! Dit zijn iig stampertjes om te onthouden!

Meer zien? Ga dan naar —> Mini Melissa

7. Its in My Jeans | London
Voor mij werd het wel duidelijk dat ik, doordat ik vorig jaar de Pitti Bimbo heb overgeslagen, ik dus heel veel leuks heb gemist! Het goede nieuws is wel, dat ik daardoor extra veel werd verrast door (voor mij) nieuwe kindermode merken en mede daardoor extra geïnspireerd ben geraakt. En vol nieuwe energie! Om al dit leuks met jullie te delen. Dus je kunt wel zeggen dat ik het het dubbel en dwars ingehaald. En ik heb dus ook extra veel met jullie te delen. Kende jij bijvoorbeeld dit (nieuwe) merk al? It’s in my jeans?! Uit Londen? Ik dus niet! Maar echt wel een tof merk of even bij stil te staan. Mega stoer, tikkie urban, trendy én lekker street! Veel jeans, van goede wassingen, maar ook andere hele toffe items. Zoals sweaters en puffer jassen. Ja gaan we weer! Pufferjassen. Dé kindermode trends van 20/21. Echt zo’n beetje elk merk was erin voorzien. Bij It’s my Jeans hebben ze die pufferjas dan wel heel cool uitgewerkt, in jeans stof. Hoe cool is dat! Dit kindermode merk heeft trouwens ook een hele toffe website, als je die opent waan je je direct in Londen. Luv that!
Kende jij dit merk al en wat vind je ervan?

Meer zien? Ga dan naar —> It’s in my Jeans London


8. molo
Weet je? molo is gewoon áltijd goed. Dit Deense kindermode merk zie je al jaren voorbij komen op Kindermodeblog. Waarom? Omdat ze bij molo gewoon keer op keer een goede collectie neerzetten. Met een zeer ruim assortiment aan verschillende stijlen en zeker de laatste seizoenen, ook héle coole trend items.
Tijdens de Pitti Bimbo zag ik bij de nieuwe collectie van molo een paar mega toffe items, die ik helaas niet mocht fotograferen. Ik was écht een beetje teleurgesteld. Net als een klein kind dat geen koekje krijgt haha. Ik ben alleen niet op de grond gaan liggen 😉  Ik zag een aantal héle toffe items, waarvan één zo mega cool knalroze ribjasje, die ik niets liever dan diiiiirect met jullie gedeeld had. Maar nee, ik kwam van een koude kermis thuis haha. Maar waarom molo dan tóch in dit rijtje? Omdat ik wél een foto mocht maken van hun ” I Love Earth” collectie – die inmiddels gelanceerd is. In het kort: Deze molo ” I love Earth” capsule collectie is gemaakt van GOTS gecertifieerd organisch kantoen en molo wil hiermee laten zien en uitdrukken dat zij volle focus hebben op duurzaamheid! Ik vind het een prachtig statement. En goed nieuws, je kunt deze items al shoppen!! Dus spread the word….!

Meer molo zien? Of zo’n gaaf I love earth item shoppen? Ga dan naar —> molo 


9. Maison Tadaboum
Dit leuke spiksplinter nieuwe kindermode merk komt uit Parijs! Uit de stad van de liefde! Alleen daarom al krijg je gelijk een warm gevoel toch? Maar ok, nog niets wetende over de achtergrond van dit merk, viel mij dit merk me tijdens de Pitti Bimbo gelijk op. Het is een kindermode merk dat direct aansluit bij mijn eigen smaak en stijl, en ik weet, ook bij velen van jullie. Kan zo in het rijtje van Mini Rodini, Tiny Cottons, Bobo Choses….maar dan dus gloedje nieuw! En klein. Maar hallo! Je moet ergens beginnen he?! En het on-ontdekte maakt het ook extra spannend…
De collectie van Maison Tadaboum bestaat uit items gemaakt van zachte sweat stoffen, oversized truien en shirts. 
Zachte pastelkleurige kleuren, maar de collectie bestaat ook uit de wat meer hardere tonen zoals flessengroen, blauw, aubergine / bordeaux én heeft leuke printjes en teksten. Waaronder een heel vrolijk tekkeltje. (geinig!) De prints en teksten zijn niet mega opvallend, maar precies goed én wel zo fijn: met een kinderlijke tone of voice. Precies wat we nodig hebben in onze kinderkledingkasten! Ik ben heel benieuwd welke Nederlandse shops dit nieuwe kindermodemerk vanaf volgend seizoen gaan verkopen, want die zullen er zeker zijn! Houden jullie Maison Tabadoum ook een beetje in de gaten? Dat kan al via Instagram!

10. KidsShoes Colors of California
Een kinderschoenen merk met onwijs toffe en aparte boots en laarsjes is Colors of California! Wat je misschien niet 1-2-3 verwacht, is dat ook dit merk uit Italië komt! Ik zag iig genoeg leuks en wilde deze gave laarsjes en Ugg achtige schoenen even met jullie delen….! Een deel van de collectie is lekker over de top uitgewerkt. Slangenprintjes, sterren…. Ik hou d’r van! Wat vinden jullie ervan?

Meer zien? Ga dan naar —-> Colors of California


11. Babywalker
Ik zag bij dit kinderschoenen merk teveel leuks waar ik niet aan voorbij kon gaan. Vooral de kleine maatjes, zoooo schattig én cool om te zien!! Toen ik ook nog hoorde dat  Babywalker uit Griekenland komt (zoals jullie weten mijn favoriete vakantieland én mijn tweede naam is Grieks) was ik nét nog iets meer geïnteresseerd haha! Ik zag echt geweldige schoentjes, prachtig afgewerkt met glitters. Ze hebben mega klassieke schoentjes, maar ook hele stoere. En allemaal net even wat aparter en uitbundiger, dan wat we hier vaak gewend zijn. Het is zeker een luxury merk, en straalt dat ook volledig uit, maar als ik het goed begrepen heb ik de prijs wel vrij normaal. Daarom is dit zeker een baby en kinderschoenen merk om te onthouden!!

Meer zien? Ga dan naar —> Babywalker


12. Some One
Bij het Belgische kindermode merk Some One mocht ik helaas geen close up foto’s nemen, maar ik wil toch even een glimp van dit Belgische kindermode merk met jullie delen! Wat ik zag was namelijk een mooi kleurbeeld, van warme kleuren, rijke stoffen en materialen. Inclusief trend stoffen zoals corduroy en teddy. Helaas dus geen mooie foto’s van eye catchers (die waren er zeker wel!) maar toch even een kleine reminder voor dit prachtige merk. Kende jij dit merk al?

Meer Some One zien? Ga dan naar —> SomeOne bij Kixx

 

13. Natasha Zinko kidsfashion
De kindercollectie van Natasha is mij een beetje op het lijf geschreven 😉 Inmiddels pik ik haar herkenbare collectie er gelijk uit! Ze heeft een hele duidelijke, originele en kleurrijke stijl. Ik werd ook deze keer, net als twee jaar geleden, als een magneet naar haar collectie toe getrokken. Ge-weeeel-dig!!! De kleuren groen en roze, in een lekkere felle uitvoering, echt te gek!! (En zou je trouwens ook zó terug kunnen vinden in mijn kast ) Net als de lichte momjeans, die ik in vergelijkbare variant, ook dagelijks draag! Pluche en teddy details, daar ben ik ook dol op! Daarom val ik dus ook als een blok voor haar collectie en stijl. Het prijskaartje is iets minder Hollands, we hebben het hier echt over luxury kinderkleding, maar de style van designer Natasha Zinko uit Londen (van oorspong uit Oekraïne) is gewoon ontzettend gaaf en ik blijf haar daarom vanuit mijn ooghoeken volgen! Echt een inspiratie!!

Meer zien van Natasha Zinko? Dan kan via FarFetch—> Natasha Zinko Kidsfashion

14. Mini & Made
Dit merk is erg klein, maar wel heel fijn! En er zit een bijzonder verhaal achter. En ok, gemaakt door twee zussen uit Florence. Dus zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen (voor jullie online!) want het ziet er allemaal zo vrolijk en lieflijk uit. Items gemaakt van fijne katoenen en luchtige linnen, en de items die ik je hieronder laat zien zijn van de nieuwe zomercollectie! (coming very soon!) Hier word je toch vrolijk van? De collectie van Mini & Made wordt gedesigned door twee Italiaanse zussen, maar genaaid door vrouwen in de gevangenis. Anyway, ik vond dat dit kleine en fijne merk een plekje in deze blog verdiend! Merkje om te onthouden voor als je iets zoekt, wat niemand in Nederland nog heeft…. 😉 Echt om blij van te worden!

 Meer zien van Mini & Made? Ga dan naar —> de website van Mini & Made

15. Rock your kid
Ik snap natuurlijk ook wel dat de kans klein is dat jullie je kinderen massaal in een suikerspin jas naar school laten gaan, dat zullen er maar een paar zijn in Nederland, die echt lekker schijt hebben aan alles en hun eigen artistieke weg durven gaan. Maar het Australische kindermode Rock Your Kid is gewoon mega cool, omdat ze gewoon zo’n heerlijk gedurfde supercoole kindermode collectie hebben! Niet al hun items zijn zo opvallend, maar ze hebben gewoon een toffe mix. En ik vind het zeker een grote inspiratie om lekker te durven en te doen!

Meer zien van Rock Your Kid? Ga dan naar —> Rock Your Kid

16. The New Society
Misschien heb ik oogkleppen opgehad, of iets teveel onder een steen geleefd! Ik weet het niet. Maar ik kende dit merk nog niet!! Jullie? Nou gelukkig maar dat ik nog niet elk kindermode merk ken, zo blijft er steeds wat nieuws te ontdekken!! Dit mooie kindermode merk viel me op door de zachte kleurtonen en de prachtige stoffen. Veel oudroze, wit, teddy, bloemetjes…. een echt meisjes merk! Maar alles behalve tuttig. Eerlijk gezegd gewoon onwijs gaaf! Wat vinden jullie ervan?

Meer zien van The New Society? Ga dan even naar deze Belgische webshop


17. Yporque
Het Spaanse Yporque, hét kindermode merk met toeters en bellen, is me door hun felle neon kleurtjes heel erg opgevallen dit jaar. Ik heb het idee dat ze eerst meer sobere kleuren hadden, dus het huidige kleurbeeld van dit Spaanse kindermode merk viel me meteen zeer positief op! Maar laat me jullie eerst even bijpraten over de toeters en bellen waar ik het over heb. Bij de kinderkleding van Yporque verstoppen ze namelijk altijd geluidjes in de kleding. Er zit dan bijvoorbeeld aan je shirt een zakje, en als je erop drukt hoor je een auto die wegscheurt of die toetert. Ze hebben vast nog meer geluidjes, zoals dieren enzo. Hoe cool is dat?! Kijk, dat noemen ze nou inleven in de beleving van het kind. Dat is ze bij Yporque nou echt goed gelukt. Kinderen vinden dit natuurlijk he-le-maal het einde!! En de collectie ziet er ook nog eens heel leuk en draagbaar uit. Ik zeg win win. Kind blij, mama blij. Yay!

Meer zien van Ypoque? Ga dan naar —> Yporque

18. Wauw capow
Ja lieve mensen! Eén van mijn favoriete kindermode merken! Ik denk en zeg nog steeds heel vaak (veel te vaak) Bang Bang Copenhagen (hebben meer mensen hier last van?!) maar het wordt tijd dat ik hun nieuwe naam eens in mijn systeem ga inprenten. Moet ik eerst eens beginnen met het goed te gaan schrijven hahaha! (heb mezelf zojuist een paar keer verbeterd) Maar ok, hoe vernieuwend hun nieuwe naam ook, hun collectie blijft vertrouwd. De nieuwe collectie van Wauw Capow bestaat uit opvallende items, met nóg opvallendere details. In de meest unieke kleding stukken!!! Echt apart, uniek en anders. Maar voor de vaste kenners van dit merk, oud en vertrouwd. Ja want wat goed is, moet je niet willen veranderen toch?!
En hoewel ik helaas geen close up foto’s mocht maken, wil ik de diehard fans natuurlijk toch een glimp van het kleurbeeld laten opvangen. Check dat Lila! Luvvvv it! Wat vind jij van dit Deense kindermode merk?

Meer zien van Wauw Capow? Ga dan naar  —–> Wauw Capow

19. Akep
En ook dit nieuwe kindermode merk viel mij bij de Pitti Bimbo direct op! Wat natuurlijk kwam door dit mega, mega coole groene vest met zebra print. Zo’n kledingstuk wat ik liever nog vandaag dan morgen in mijn kledingkastje heb hangen! Maar goed, Akep, ik praat jullie even bij. Akep is een Italiaans dames mode merk (errrrrug gaaf!!) en tja, als je de veste dingen voor dames maakt, kun je dit net zo goed voor meisjes doen toch? Één plus één is twee en zo geschiedde. Een girls collectie, bomvol opvallende kleuren en patronen. Ik vermoed dat de collectie qua prijs categorie wat hoger zal liggen, maar gaaf is ie wel! Ik houd Akep in de gaten!!

Meer zien van Akep? Ga dan naar —-> Akep.it  

 

20. Little Marc Jacobs
En als laatste nog even een paar beelden van de nieuwe collectie van Little Marc Jacobs! Ik vind dit toch altijd weer een heel tof kindermode merk, met ieder seizoen weer opvallende items en veel kleur! Gewoon een toppertje!! Mag ook op het lijstje 😉

Meer zien van Little Marc Jacobs? Ga dan naar —-> Little Marc Jacobs bij Alex and Alexa

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn trip naar Florence en naar de Pitti Bimbo te volgen, en dat ik mijn eigen inspiratie goed heb over kunnen brengen op jullie! Ik zou het heel leuk vinden om wat van je terug te horen, en ben ook erg benieuwd welk item of merk jou positief heeft verrast! Laat je wat van je horen?

Ook gaat mijn dank uit naar Pitti Bimbo. Dankjulliewel voor de uitnodiging! Ik heb ervan genoten!! En mijn volgers in Nederland ook!!

Liefs Frederiek

1 Reactie

Plaats een reactie