15X NIEUWE COLLECTIE MUSTHAVES

Als er één webshop is die wij bij Kindermodeblog echt dagelijks afspeuren opzoek naar de leukste online kinderkleding, dan is het Kixx online wel! Eén van onze lievelings webshops!! Deze shop heeft gewoon de leukste kindermode merken en altijd weer wat nieuws. En zeker nu er dagelijks nieuwe collecties worden uitgeleverd, is het helemaal echt feest! Door de uitgebreide keus bij Kixx, kun je daar voor elk type kind een gave outfit scoren. Wat zeg ik? Mixen en matchen! Een groot deel van onze favoriete kinderkleding merken zijn daar te krijgen, en als ik even één merk mét stip mag aanstippen, dan is dat Scotch & Soda wel! De kinderkleding collectie van Scotch springt er ieder seizoen weer bovenuit. Ze hebben zulke leuke items!! Ook nu weer, whaaaa!

En nu een echt koude winter lijkt uit te blijven, is het niet zo gek om al een beetje aan de lente en zomer te denken toch? Met de nieuwe collecties bij Kixx, krijg ik in ieder geval al helemaal zin het voorjaar. Jij ook? Maar trouwens, deze items zijn ook al perfect voor nu he! Dat vind ik dus zo fijn. Wat mij betreft hoef je zomer en winter niet heel strak te kaderen. De collecties lopen vaak piekfijn in elkaar over, en kunnen prima met elkaar gecombineerd worden.

Naast de nieuwe kindercollecties van Scotch & Soda en Scotch R’Belle, vind je bij Kixx ook de nieuwe collecties van Tumble and Dry, Tommy Hilfiger (mega cool!!) en ook Ammehoela en Sproet & Sprout zijn vers van de pers! Ooooh en er zitten weer hele gave items tussen!! Je wilt dit écht even zien!
Wij hebben  alvast een rondje gedaan en 15 mega toffe eye catchers voor jullie geshopt…Welke vind jij het leukst?

We zijn heel benieuwd wat jullie van deze nieuwe collectie vinden! Laat het vooral weten, onder het bericht of natuurlijk via Instagram, Facebook of per mail!
Veel plezier 🙂

#1 Tumble “N Dry sweater Lena

#2 Scotch & Soda meisjes hoodie

 

#3 Tumble ‘N Dry flared pants

#4 Scotch and Soda jongens sweater

#5 Tumble “N Dry jongens sweater

#6 Scotch & Soda jongens shirt

#7 Scotch ‘R Belle blouse 

#8 Tumble ‘N Dry jongens sweatpants

#9 Scotch R’Belle blouse/jack rood

#10 Tommy Hilfiger meisjes sweater


11. Jasje Ammehoela
12. Rokje Scotch R’ Belle
13. Badpakje Sproet & Sprout
14. Rok Sproet & Sprout 15. Short Ai&Ko

Welk van deze 15 items springt er voor jou helemaal uit?
Klets gezellig met ons mee over kinderkleding!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie