TIP!! 10X DE LEUKSTE SCHOENEN VAN LITTLE LEGENDS

Ga er lekker voor zitten! Vandaag willen wij namelijk een heeeeele leuke schoenen webshop met je delen! (Die trouwens nog veel meer leuks hebben dan alleen schoenen!) Let’s meet Little Legends !! Little Legends is dé webshop waar je gave en coole kinderschoenen en accessoires kunt scoren. En het is nu ook nog volop sale, heb je gelijk een heel goed excuus om iets gaafs te shoppen.

Waar te beginnen? Bij Little Legends vind je heel veel toffe kinderschoenen merken, maar laten we beginnen met de geweldige kinderschoenen van het merk Veja. Dit is een duurzaam, eerlijk en hip merk. Hun schoenen zijn herkenbaar, hallo witte sneakertjes! , maar ze bedenken steeds weer wat nieuws kwa kleurtjes. Heel leuk! En Veja schoenen zijn perfect om een coole kinderoutfit mee af te stylen.

Een ander heel tof kinderschoenen merk dat ze verkopen is Bear & Mees. Ken jij dit merk al? Ook dit is een duurzaam kinderschoenen merk, van Nederlandse bodem nog wel! (ok we zijn best een beetje trots!) De schoenen van Bear & Mees zijn diervriendelijk en gemaakt van duurzame stoffen zoals vilt, microvezel en andere fairtrade materialen. En waar duurzaam soms een iets wat stoffig imago kan hebben kwa style – vaak tijdloos – is de schoenencollectie van Bear & Mees juist super hip!! Dus hoe fijn dat je deze shoes kunt scoren bij Little Legends….!

We kunnen er lang of kort over praten, maar bij Little Legends weten ze gewoon wat leuke kinderschoenen zijn. Ga vooral zelf even kijken, dan snap je wat wij bedoelen. Ze hebben een ruime keus met veel toffe items. Wist je trouwens dat ze ook hele toffe rugzakken hebben? Zelf ontworpen! Mega aanrader!

Bij Kindermodeblog maken we altijd dolgraag een voorselectie van de items die er wat ons betreft helemaal uitspringen. Daarom hier alvast 10 mega leuke schoentjes van Little Legends. Zoals ik net al zei, het is nu SALE maar binnenkort komt de nieuwe collectie online en dit beloofd ook een feestje te worden!

Welke zou jij kiezen? Leuk als je het ons laat weten! Op Facebook, Insta of onder deze blog.

Omdat Little Legends dit jaar 4 jaar bestaat, ontvang je in de maand januari 20% extra korting (ook bovenop de sale) op de merken: dr Martens, Vans & Veja met de code: HOERA4JAAR

Klik hier om direct te shoppen bij Little Legends

#1 Veja X Bonton

#2 Dr. Martens 

 

#3 Fila V94M JR

 

#4 Vans Slip-on Rainbow

 

#5 Bear & Mees gevoerd boots leopard

 

#6 Vejar Esplar

 

#7 Veja Multico- Marsala

 

#8 CarlijnQ regenlaarsjes

 

#9 Veja Esplar 

 

#10 Bear & Mees gevoerde boots croco

EXTRA! Ook deze mega leuke schoentjes kwamen wij nog tegen, én in de SALE!!! 
Mockies bij Little Legends

Tags: ,

Plaats een reactie