BOBO CHOSES ZOMER COLLECTIE!

De nieuwe Bobo Choses collectie wordt op 16 januari gelanceerd. De echte die hard fans weten dit natuurlijk allang en hebben waarschijnlijk ook al 1 of meerdere items op het oog, maar niet iedereen volgt de lanceringen op de voet. Ik praat jullie daarom vandaag even bij over Bobo Choses. Ik ga twee blogs met jullie delen (vandaag en morgen), maar we beginnen vandaag met de Bobo Choses campagne beelden. Maar, morgen laat ik jullie in een andere aparte blog ook nog mijn TOP 30 BOBO CHOSES items zien! Want eerlijk gezegd heb ik wel mijn favorieten! Dit seizoen is het wat moeilijker kiezen, want er is teveel leuks, maar ik heb de leukste items wel gevonden hoor 😉

Bobo Choses zomercollectie 2020
De nieuwe zomer collectie van Bobo Choses staat in het teken van “dance dance dance” ! Waarom? Omdat ze bij Bobo Choses weten dat kinderen erg gepassioneerd zijn als het om dansen gaat. Welk kind houdt er niet van een lekker dansje? Kinderen kunnen zich met dansen uitdrukken, in wie ze zijn en hoe ze zich voelen. Daar hoef je heus niet altijd woorden aan te geven. Wanneer je als kind danst, is er geen goed of fout, want als je danst ben je helemaal jezelf!! En daar sluit de kleding van Bobo Choses heel mooi op aan. De collectie heeft een zeer sterke eigen stijl die voor de kenners herkenbaar is, maar toch elk seizoen weer vernieuwend. Ik ben dit seizoen ook 100% verrast kan ik je verklappen. Ik heb namelijk, in tegenstelling tot alle andere jaren, geen “voorkijkje” gedaan. Ik ben vorig jaar niet op de kindermode beurzen geweest, dus extra groot is de verrassing dan ook van alle nieuwe collecties dit jaar. Bobo Choses heeft me iig zeker verrast! Wat me ook verraste was dat zij de panter en de panterprint trend hebben verwerkt in hun collectie. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar ik denk wel dat dit een hele goede zet van ze is. Soms neigt de collectie van Bobo namelijk een tikkeltje (teveel) naar het alternatieve, maar dit zomerseizoen is daar absoluut geen sprake van. Ook zie ik meer sprekende kleuren in de nieuwe collectie en minder een totaalbeeld van verwassen kleuren. Het is nu een goede mix die wat mij betreft meer in balans is! En eerlijk gezegd spreekt mij dit meer aan. Wat mij ook opgevallen is, is dat de stylistes van Bobo Choses een heel goed gevoel hebben voor de juiste kleurstellingen, en dit zie je dan ook terug in een aantal kleding stukken die wat mij betreft de perfecte kleuren combi hebben. Je leest en voelt mijn enthousiasme misschien wel he! 😉

Ik wil je wel vast al zeggen, dat de campagne beelden van Bobo Choses altijd heel creatief zijn. Naar mijn inziens, niet echt mega sprekend of draagbaar voor het dagelijks leven. Begrijp me niet verkeerd, ik geniet van deze beelden hoor, maar ik vind wel dat de kledingstukken nog sterker naar voren komen als je ze los ziet, zoals in de losse product fotografie. Toch wil ik jullie hun creatieve mooie campagne beelden niet onthouden, maar ik raad je zeker aan om ook mijn blog met mijn TOP 30 BOBO CHOSES items te bekijken!!! Misschien dat je er dan wel een heel ander beeld bij krijgt…. en ook hele andere favorieten gaat selecteren.

Rest mij alleen nog te zeggen, alle items komen van de webshop van Bobo Choses, maar neem zeker even een kijkje bij de Nederlandse webshops die Bobo Choses verkopen! Iedereen heeft z’n eigen collectie, dus zoek en vindt jouw favoriete item zou ik zo zeggen!

Vanaf 16 januari is de collectie verkrijgbaar!

Via deze link kun je shoppen bij Bobo Choses

Ben jij een webshop en wil je met een linkje opgenomen worden in deze blog? Stuur mij dan even een berichtje via insta of een mailtje!

Wat vind jij eigenlijk van Bobo Choses? Laat het weten en klets gezellig mee over de Spaanse kinderkleding merk!

Tags:

Plaats een reactie