10x SALE BIJ SHOESME

Ook de kinderschoenen sale is momenteel in volle gang en met die snel groeiende kindervoetjes vinden we dat he-le-maal niet erg. Jeetje want wat gaan die kleine pootjes toch hard. Hoeveel schoen maten is jouw kind het afgelopen jaar gegroeid? Niet normaal toch, 2 keer knipperen en je kunt weer opzoek naar een nieuw paar kinderschoenen!
Bij Shoesme is het nu ook SALE en daarom heb ik mijn 10 favoriete alvast voor je geshopt! Het zal je vast niets verbazen dat er veel sterretjes en dierenprintjes tussen zitten ūüėČ Welke van deze 10 paar schoenen vind jij het leukst?

En mocht je een paartje geshopt hebben, wij ontvangen graag leuke outfitfoto’s! Mail je leukste foto’s naar hippekids@kindermodeblog.nl

1. Zebra schoenen (ook ubercool voor jongens!)

2. Laarsjes met studs en sterren3. Sneakertjes

4. Regenlaarsjes 

5. Hoge groene panter veterschoen6. Laarsjes met slangenprint7. Chelsea boots met zebra

8. Babyschoenen met bloemenprint

9. Suede laarsjes met sterren

10. Zwarte laarsjes met sterren

Voor welke schoenen ga jij?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie