5 X MUSTHAVE NEWBORN BABYMERKEN

5 X MUSTHAVE NEWBORN BABYMERKEN

Ben je zwanger? Of net bevallen? Zoek je een leuk kraamcadeautje of ben je je gewoon aan het oriënteren voor als dit het geval is in de toekomst? Dan is deze blog speciaal voor jou!
In deze blog delen we namelijk graag 5 musthave newborn babymerken met je. Er is tegenwoordig steeds meer keus voor baby’s en alles lijkt steeds mooier te worden. Van deze 5 newborn merken gaan jij en je baby (of die van bijv je vriendin) echt heel blij worden. Het zijn 5 merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben en alleen werken met kwalitatief hoogwaardige stoffen.
Ken jij deze merken al? En welke is jouw favoriet?
Superleuk als je even een reactie achterlaat wat je er van vindt! En mocht  je nog andere tips voor ons hebben, zeker ook even laten weten!
Reageren kan onder deze blog, op Instagram, maar je mag mij ook altijd een mailtje sturen!

1. Nixnut
Nixnut is een Nederlands merk dat is opgericht door twee zussen. Het merk biedt een unieke stijl door de combinatie van eenvoud en verfijnde details. Eersteklas kwaliteit, tijdloze ontwerpen en de meest comfortabele stoffen staan ​​centraal.
De collectie is met liefde ontworpen en stuk voor stuk duurzaam geproduceerd in Europa.

     

 

2. Konges Slojd
Konges sløjd is een prachtig Deens merk uit Copenhagen. Eenvoud, duurzaamheid en functionaliteit zijn hun belangrijkste waarden en alles wordt gemaakt van organisch katoen zodat het veilig is voor je baby.

 

3. House of Jamie
House of Jamie is een Nederlands merk met tijdloze items in clean designs en natuurlijke tinten.
De zachte stoffen en de mooie aansluitende pasvorm behoren tot de vele redenen waarom dit merk de laatste jaren zo populair is geworden.
House of Jamie doet wat kwaliteit betreft geen concessies: alleen het beste is goed genoeg! Alle kleding wordt gemaakt van super zacht gecertificeerd katoen en organisch linnen.
En het fijne is: ben je eenmaal verslingerd aan dit fijne label dan kun je jaren vooruit, want de collectie is geschikt voor kids van 0 tot en met 8 jaar!

 

4. Susukoshi
Een merk dat onlangs wat bekender is geworden is Susukoshi dat in 2016 is opgericht. Hun doel is om een ​​bescheidener productieschaal te handhaven, waardoor ze de stoffen, kleuren en alle andere details zorgvuldig kunnen selecteren.De ontwerpen en collecties zijn geëvolueerd, maar dezelfde fundamentele elementen blijven: duurzaam, ethisch, betaalbaar, organisch, unisex, moeiteloos en geschikt voor alle seizoenen , vandaar de gedempte neutrale en aardetinten.

 

5. Maed for mini

Ook Maed for Mini is een Nederlands merk.
Met het gebruik van volwassen kleuren, zachte kwaliteitsmaterialen, originele ontwerpen die geproduceerd worden in een duurzame omgeving, hopen ze kleding te maken die ouders aantrekt en die kinderen graag dragen.

   

 

Meer baby inspiratie vind je hier!

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie