NIEUWE SHOPPING ONLINE!

Ik heb vandaag een hele leuke shopping voor jullie! Alle items zijn met elkaar te mixen en te matchen. Dus het rokje nummer 2 staat te gek met de kobalt blauwe top van Carlijn Q, maar is ook heel stoer te dragen met het shirt van nummer 1. Ook nummer 3, de top met ster, staat supergaaf op het geribde rokje. Houd jouw dochter niet van rokjes, dan rock je het shirt van nummer 1 met de mega coole roze broek. Echt elk item uit deze shopping is op meerdere manieren te combineren. Welke combinatie zou jij maken? Have fun en shopze! 
1. Shirt Kids Only
2. Rokje Kids Only
3. Top B.Nosy
4. Broek Ammehoela
5. Rok Kids Only
6. Top Carlijn Q
7. Rugzak Scotch R’ Belle
8. Sjaal Scotch R’ Belle
9. Jas Scotch R’ Belle

Welke combinatie zou jij maken?

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie