MARE IN TOFFE LOOK VAN LE BIG

Welk meisje houdt er nou niet van glitters? Ok, ze zullen vast bestaan, maar ik ken ze dus niet! Glitters zijn altijd goed, en neem dat maar vooral letterlijk, want wie denkt dat glitters alleen tijdens de feestdagen uit de kast mogen, heeft het helemaal mis. Glitters en glanzende stoffen zijn anno 2019 voor elke dag, en geven het dagelijks leven juist net die extra sparkle. Worden we daar in de grauwe winter niet extra blij van? Ik dus wel! Hoop jij ook 🙂

Mare draagt vandaag een te gek glitter rokje van Le Big, en terwijl ik hier de details van de rest van haar outfit achteraan wil gooien bedenk ik me, ik kan kort en krachtig zijn vandaag. Haar gehele outfit is namelijk van dit prachtige kindermode merk. Degenen die zich nu afvragen, maar het kraagje dan? Ook die is dus van Le Big! En hoewel de meesten onder ons net een beetje gewend zijn aan de losse kraagjes in de kindermode( nog steeds een hele fijne uitvinding trouwens) zit dit kraagje dus gewoon vast aan de top. Geen discussies in de ochtend over wel of geen kraagje. Je dochter is met deze look en outfit meteen afgestyled! Voor een geweldig feestje, voor het kerstdiner, maar dus ook voor een gewone fijne schooldag. Enjoy!!

Wat vind jij van deze outfit?

Je shopt de gehele look van Mare bij Le Big


Klik hier om te shoppen bij Le Big

Tags: , ,

Plaats een reactie