ALL GEMS DUURZAME KINDERKLEDING

Het thema duurzaamheid staat momenteel vol in de spotlights. En terecht! Er zijn heel veel zorgen over onze aarde, het milieu en de toekomst! We kunnen wel onze koppen in het zand steken, maar we kunnen ook wat doen!

Gelukkig komt er bij veel mensen meer bewustzijn over duurzamer leven en bewuste keuzes maken, zo ook bij mij! Social Media heeft hier zeker een positieve invloed op, omdat steeds meer mensen hierover vertellen, hun visie delen en omdat ze laten zien wat zij precies doen om duurzamer te leven. Dit werkt aanstekelijk en dat vind ik een positief effect! Meer en meer moeders zijn op zoek naar duurzame kinderkleding. Dat merk en zie ik ook echt om mij heen, want tegenwoordig krijg ik ook veel vragen van volgers over duurzame kinderkleding. Ik vind dit een
hele mooie ontwikkeling. Ik wil hierin ook zeker mijn visie vaker delen én ook op Kindermodeblog meer aandacht besteden aan dit onderwerp. 
Daarom is het de hoogste tijd om vandaag een nieuw & duurzaam kindermodemerk en webshop aan jullie voor te stellen: ALL GEMS!

Sewan en Ard Bakvis, founders van All Gems kwamen op het idee om een duurzaam kinderkledingmerk te beginnen. Waarom? Hun eigen kroost (3 meisjes) kan slecht tegen synthetische stoffen en dat geldt trouwens voor best veel kinderen. Een geïrriteerde huid en jeuk was het gevolg bij hun eigen kids. Per toeval stuitte Sewan op biologische kleding, gemaakt van katoen zonder chemicaliën en pesticiden. Al direct merkte ze verschil: geen jeuk meer en kort daarna een gezonde huid!!

Ook was Sewan op zoek in de kindermode naar een speciaal gevoel bij kleding wat ze miste, maar ze vond dit niet bij de meeste merken die er waren. En zo geschiedde, de start van een nieuw & duurzaam kinderkledingmerk! Welkom!!

All Gems kun je het beste omschrijven als een duurzaam kinderkledingmerk 
voor moderne prinsessen. Meisjes die genieten van er mooi uitzien, maar ook heel graag ravotten en rennen. De kinderkleding van All Gems is heel zacht, comfortabel én kan tegen een stootje.

De kleding van All Gems wordt in Nederland geproduceerd. Fijn, want dat zorgt voor korte lijnen

en een overzichtelijk productieproces van de collecties. En ook duurzaam, want de stoffen hoeven niet nog eens vanuit het verre oosten verscheept te worden. All Gems kiest alleen voor stoffen met het GOTS keurkmerk. Dat keurmerk staat voor een duurzame productie van het katoen en voor een eerlijke loon en strenge eisen voor de arbeidsomstandigheden van de mensen die aan het productieproces meewerken.


Sewan is absoluut tegen overproductie, en zal daarom werken met een vaste collectie, die steeds weer wordt aangevuld en goed te combineren is én blijft. De collectie wordt door Sewan zelf ontworpen, ze koopt 
alle stoffen binnen Europa in en weet daardoor heel goed de ‘origin’ van haar leveranciers. Dat All Gems duurzaam is, juich ik alleen maar toe. Maar wat mij naast het hele duurzaamheid aspect ook aanspreekt – ja want eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat – zijn de warme kleuren die gebruikt zijn in de collectie van All Gems. Ik vind de blokruit trui en het rokje in
dezelfde print ontzettend gaaf!! Ook de salopette rok in roestbruin vind ik fantastisch! En, hier en daar zie je ook een panterprintje in de collectie. Jullie weten dat ik daar niet vies van ben, hihi 😉

Weet je? Ik merk ook dat ik steeds vaker kies voor duurzaam. Dat geeft me gewoon een prettiger en gerust gevoel. Door bij All Gems te shoppen, kies je voor goede en eerlijke items! Mooi toch ?! 🙂

Op welke manier ben jij al bezig met duurzaamheid? Laat het me gerust

weten! En elk kleine stapje is een stapje he, vergeet dat niet!

 

Klik hier en surf direct naar All Gems

all gems kindermodeall gems kindermode
Klik hier om bij All Gems te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie